Jinak každej říkal, že to je jen imitace dřeva, ale mě to přijde jako pravý dřevo.
Změna podsvětlení topení (diskuze)
-
Změna podsvětlení topení (diskuze)
Tak už jsem na tom začal pracovat. Práce je to mizerná. Par fotek.

Jinak každej říkal, že to je jen imitace dřeva, ale mě to přijde jako pravý dřevo.

-
Re: Změna podsvětlení topení (diskuze)
Teď musím napájet odpory na ledky a nacpat to do té patice, tak jsem na to zvědavej, protože pájet neumim.
Podsvětlení hodin jsem snad taky pořešil. Nevim jestli to bude svítit čistě bíle, ale oranžová by to být neměla. Hodiny jsem rozebral a za displejem byly dva papírky, oranžovej a bílej, tak ten oranžovej jsem vyndal a zbytek vrátil tak jak to bylo. Podsvětlený jsem to ještě neměl, protože mi prdla žárovka.
Podsvětlení hodin jsem snad taky pořešil. Nevim jestli to bude svítit čistě bíle, ale oranžová by to být neměla. Hodiny jsem rozebral a za displejem byly dva papírky, oranžovej a bílej, tak ten oranžovej jsem vyndal a zbytek vrátil tak jak to bylo. Podsvětlený jsem to ještě neměl, protože mi prdla žárovka.
- Roman620ti
No to je zajímavý, to zrovna u těch hodin bych tomu moc neveřil. Tak jedině dobře pro Tebe...když se chce, tak jde všechno 

2x Rover 620ti
Hah já jsem tam musel dát taky Ledku, protože mi prdla žárovka.. nebo dokonce dvě... dělal jsem totiž ze dvou hodin
jedny funknční
ale dal jsem tam červenou... 
jedny funknční

Hele u toho topení a tak je ta samá žárovička co je u hodin ?
-
-
Tedy už toho mám plné kecky. Ale většina už je hotová.
To rozložení světla není moc dobré, ale já jsem spokojený. Spodní ovládání topení je až za úrovní žárovek. Proto to tak špatně svítí dole. Dřív když jsem měl nastartováno a rozsvítil jsem světla, tak hodiny trochu pohasly. To se teď neděje, tak by mě zajímalo, kde se stala chyba.

To rozložení světla není moc dobré, ale já jsem spokojený. Spodní ovládání topení je až za úrovní žárovek. Proto to tak špatně svítí dole. Dřív když jsem měl nastartováno a rozsvítil jsem světla, tak hodiny trochu pohasly. To se teď neděje, tak by mě zajímalo, kde se stala chyba.
nevypada to veru zle.... ale prece jen original je original 
Ty hodiny mi taky tak blbnou... nejakou dobu dokonce zhasly uplne, kdyz jsem zapl svetla.... ale ted to jen pohasne...

Ty hodiny mi taky tak blbnou... nejakou dobu dokonce zhasly uplne, kdyz jsem zapl svetla.... ale ted to jen pohasne...
-
Ještě to nemam dodělaný úplně. Nemam kryt na budíky a celou konzoli na řadící páku atd. Ještě budu měnit manžety a jiné, takže tak a nikdy jinak 
Dodělám návod a tam pak později dodám fotky komplet hotovo. Po vánocích.

Dodělám návod a tam pak později dodám fotky komplet hotovo. Po vánocích.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Žádná chyba ... žárovky pohasínají, teď máš přece LEDky.F.i.s.h.men píše:... Dřív když jsem měl nastartováno a rozsvítil jsem světla, tak hodiny trochu pohasly. To se teď neděje, tak by mě zajímalo, kde se stala chyba.
Trunda -- když rozsvítíš světla, hodiny by se měly ztlumit. Aspoň tak mi to dělaly v R600. Zároveň ta žárovka v hodinách respektovala nastavení úrovně podsvícení palubní desky, čímž se to dalo taky ovlivnit.
-
No ale regulátor osvetlení funguje.
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To jo, ale ty LEDky mají podle mě tak malý odběr, že se jich nějaké pohasínání při startu prakticky netýká. Ber to jako další plus.
-
Tak to jsme si nerozuměli. Ty hodiny automaticky mají pohasnout, protože jsou dost vysoko, tak aby tě neoslňovali. Když rozsvítíš, tak by měli o něco pohasnout. Když nemáš rozsvíceno, tak mají svítit naplno.
no to je to coho sa bojim inac by som sa pustil do toho na mojej 400 rt ale jedna sa o to ze dost jazdim potme, a nebol by som rad keby ma to moc oslnovalo, alebo unavovalo oci, ale ten tvoj pokus sa mi strasne paci.
PS svetlo na hodinach ma znizit intenzitu po zapnuti svetiel. Niekedy cez den to zas neni vyhra hodiny su necitatelne
PS svetlo na hodinach ma znizit intenzitu po zapnuti svetiel. Niekedy cez den to zas neni vyhra hodiny su necitatelne
Aaaaaha... tak to ovsem zcela meni situaci