Studené startování - čidlo.
-
-
Re: Studené startování - čidlo.
pozrel som pod moju kapotu a ja tam nemam nic, je to akoby zaslepene, neviem na co to sluzi, ten tvoj "konektor" ale asi to nebude nic dolezite... mne auto startuje bezproblemov..
-
Tak měl by být k tomu, co je popsáno výš ...
Každopádně smysl určitě má, jak píšou, auto pojede, ale bude mít nějakou náhradní pracovní mapu.
Každopádně smysl určitě má, jak píšou, auto pojede, ale bude mít nějakou náhradní pracovní mapu.
.... no a nebude to nahodou tim, ze do roku 1999 (ecu MEMS2) bylo resene mereni pomoci tohoto cidla teploty vzduchu a MAP cidla, ale od onoho roku vys (ecu MEMS3) je to reseno vahou vzduchu - cidlo na opacnem konci sani.... tudiz na R25 je cidlo teploty zbytecne a tudiz zaslepene....
.... tudiz problem bude nekde jinde... a tech pricin u takoveho chovani muze byt opravdu hodne... takze nejlepe s tim fakt asi zajet do servisu, nejlepe na testbook....
.... tudiz problem bude nekde jinde... a tech pricin u takoveho chovani muze byt opravdu hodne... takze nejlepe s tim fakt asi zajet do servisu, nejlepe na testbook....
-
Děkuji za odpověď...to by mě nenapadlo, že do sání našroubují zřejmě funkční čidlo a vlastně nefunkční ...
Omlouvám se, ale nevíte, kde by mi mohli v Praze napíchnout auto?
Děkuji
Omlouvám se, ale nevíte, kde by mi mohli v Praze napíchnout auto?
Děkuji
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jistý pan Mareda z Písnice má diagnostiku na Rovery. Tel.: 608 889 596
-
Děkuji za kontakt. Volal jsem mu a má dost plno, volno má až po příštím týdnu.
Do té doby...chlapi, neřešili jste tento problém někdy?
Za tepla dobrý, ráno studený - špatný ...
Děkuji všem.
Honza
Do té doby...chlapi, neřešili jste tento problém někdy?
Za tepla dobrý, ráno studený - špatný ...
Děkuji všem.
Honza
Nevím, jak to je u Rovera, ale u mercedesa mi pomohlo vyměnit přepěťový relé...ale je to mercedes, tak nevím, jak je na tom 25ka.
prodany Rover 620ti
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
Mercedes 124-300 Coupe
Ochcafka na kazdy den
.... takze vcera jsem koukal k tatkovi do R25 a asi jsem kecal.... on na ten snimac ma kabel zapojeny.... takze prece jen by k tomu konektor mel byt a pokud neni, tak chybi... .... zajimave je to, ze i Miskjo psal, ze ho tam nema... bohuzel nemam RAVE manual k R25, tak vic nezjistim...
-
Zajímavé zjištění ...podle RAVE tam má být...je všude na schématech a popisují tam funkci ...
Je mi jen divné, že by automobilka do těch pár set tisíc aut dávala funkční čidlo za x korun a ne záslepku z plastu za skoro nic, když šetří, kde se dá...
Někdo další, kdo tam to čidlo má a není zapojené?
Je mi jen divné, že by automobilka do těch pár set tisíc aut dávala funkční čidlo za x korun a ne záslepku z plastu za skoro nic, když šetří, kde se dá...
Někdo další, kdo tam to čidlo má a není zapojené?
-
Ahoj ... Včera jsem byl na diagnostice u pana Maredy (Meredy?) ... Vyházelo to 13 chybových hlášek a po odstranění to hlasilo jen snímač polohy vačkového hřídele. Půjčil mi jeho a dnes ráno to bylo o poznání lepší ...
Teď bych ale potřeboval sehnat jiný. Neznáte nějakou levnější náhradu? Na netu jsem toho moc nenašel a origo asi za 3800Kč je docela raketa...
Díky
Teď bych ale potřeboval sehnat jiný. Neznáte nějakou levnější náhradu? Na netu jsem toho moc nenašel a origo asi za 3800Kč je docela raketa...
Díky
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Mrkni na sz
Zrovna tohle cidlo bych klidne vzal nejaky postarsi.... neni to soucastka ktera by mela nejakou specifickou zivotnost, takze bych se toho nebal....