Tak jsem našel a dovezl MGF
Re: Tak jsem našel a dovezl MGF
Já i musel Michale. Ty plánované opravy už byly i nutností.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, to byl jen pokus o humor.Keny píše:Já i musel Michale. Ty plánované opravy už byly i nutností.
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroj ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroj ND
Já to beru šéfe!
No vnimam to podobne - dneska jsem byl v garazi pro nejakou malickost a kdyz jsem videl jak tam to auto smutne stoji, hned jsem si rikal, ze uz by mohlo bejt jaro
Tak efko je zpátky doma v garáži. To je taková nádhera když při řazení nemusím špičkou nohy rvát pedál spojky až do koberce a možná i plechu a neškrtaji zuby a zpátečka jde zařadit i bez zhasnutí motoru.......
Můj velký dík dvojici Úbl a Úbl. Ještě že jsem se do toho nepustil sám. Ta ojetá spojka byl až následek úplně zarostlého a vyrezlého válce. Gumičku na píst někdo vyřezal nožem z nějaké jiné a další a další drobnosti. Už se těším na jaro.
Můj velký dík dvojici Úbl a Úbl. Ještě že jsem se do toho nepustil sám. Ta ojetá spojka byl až následek úplně zarostlého a vyrezlého válce. Gumičku na píst někdo vyřezal nožem z nějaké jiné a další a další drobnosti. Už se těším na jaro.
Jo a přiznávám! Auto jsem vezl na podvalu. Nenávidím sůl! Příští rok mě čeká rám Defendra, a všechno ta sůl!!! To určitě není chyba anglických inženýrů a materiálů!
Máš hezkou kombinaci aut.... řekl bych doslova ideální ... to by se mi moóóóc líbilo
Už jsem asi v tom věku kdy si můžu dovolit srdcovky Se vším dobrým i špatným co k tomu patří.
-
- Kontaktovat uživatele:
Komu by se to nelíbílo? Ale kde na to brát...Trunda píše:Máš hezkou kombinaci aut.... řekl bych doslova ideální ... to by se mi moóóóc líbilo
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroj ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroj ND
Koupíš vrak a renovuješ a opravuješ a jednoho dne po spoustě hodin práce a spoustě peněz které ale utrácíš postupně po menších částkách které nesmíš sčítat vyjedes!
-
- Kontaktovat uživatele:
To by šlo. Teď ještě najít nějakej hooodně levnej a zachovalej vrakKeny píše:Koupíš vrak a renovuješ a opravuješ a jednoho dne po spoustě hodin práce a spoustě peněz které ale utrácíš postupně po menších částkách které nesmíš sčítat vyjedes!
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroj ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
ZT + ZTT jako zdroj ND
Tak jsem se dočkal a už druhý den venčím efko. Se správně fungující spojkou je to zas o kus větší zábava. A to jemné poprskavani z výfuků těsně před omezovačem...... Takové malé auto a velká zabava
Je vidět, že na velikosti nezáleží
I s malým autem, se dá dělat velká zábava.
Asi pořídím na tu větu ochranou známku
-
- Kontaktovat uživatele:
JJ malé auto a velká zábava - u Austin MINI/Rover MINI to platí dvojnásob ( je prostě menší )
Mám to štěstí řídit jak MGF tak MINI a je jedno z čeho vystoupíš, vždycky jsem vysmátej!!!
Chlapi sobě!
Mám to štěstí řídit jak MGF tak MINI a je jedno z čeho vystoupíš, vždycky jsem vysmátej!!!
Chlapi sobě!
Austin MINI25
Rover Mini CheckMate
MG MGF
Rover Mini CheckMate
MG MGF