Můj ROVER č.2: Rover SD1 Vitesse "Spitfire"
Re: Můj ROVER 2: Rover SD1 Vitesse Spitfire
Ne a ne a ne.... zavolej klidně Hombrému a on ti řekne přesně, jak to s tou povinností je. A nebo nejlépe rovnou Mirdovi, který emise sám dělá.
Tak v pondělí to vezu na emise a udělají i technickou. A mám vytisknout papír z Helpregu. Tak su zvědavej.
pane bože
ty chudáci technici jdou tak pos..ný z těch všech nařízení.
řízený to není, vždyť to ani žádný lambdy nemá. jen čilo na teplotu, polohu klapky a váha vzduchu. nazdar, nic víc.
Kam to prosim tě napojovali???? vždyť to nemá žádnej konektor. a ten co je vedle rozdělovače je jen na nějakou pradiagnostiku na nastavování předstihu. to jsem zvědav, jak to dopadne. držím palce

řízený to není, vždyť to ani žádný lambdy nemá. jen čilo na teplotu, polohu klapky a váha vzduchu. nazdar, nic víc.
Kam to prosim tě napojovali???? vždyť to nemá žádnej konektor. a ten co je vedle rozdělovače je jen na nějakou pradiagnostiku na nastavování předstihu. to jsem zvědav, jak to dopadne. držím palce
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
Jsem právě ještě koukal, jestli to má vůbec lambdu a někde jsem ji na obrázku našel. Takže jak to s ní je? Jako fakt není? Pak je to úplně stupido mapa natvrdo a haprovat tam může fakt asi jen ten potenciometr na klapce.
jako, kde by byla? na výfuku 100% není
alespoň u Keksinova Vitesse není. Nemůžu tvrdit, jestli poslední verze Vitessů twin plenum neprošli nějakou modernizací. Ale tady je to fakt neřízený...

Oukej... tak to jsem našel asi nějakou předělávku
O to absurdnější je to, když to chtějí napojovat na diagnostiku 

jak to může vůbec někoho napadnout, chtít napojit auto z 83 na dnešní diagnostiků 

Očividně je na brněnsku málo zaškolený personál na emisích. 

Procházel jsem Haynese a zmínka o lambda senzoru platí u modelů pro USA.
Zítra ráno dám auto na emise a technickou. Vyzbrojen informacema a lejstrem z Helpregu, by to mělo projit.
Držte palce.
Držte palce.
Poslušně hlásím, že emise a technická jsou hotový. Mam po noční, tak jdu chrnět, pak napíšu vic.
Tak sláva a hurá a gratulace 

Tak po ukázání papíru z Helpregu, se už nikdo nesnažil auto napíchnout na diagnostiku. Emise nevypadaly nejlíp, ale pak si daly říct
.
A na technické (o 15 km jinde) to už byla brnkačka. Borci říkali, že tady není co kontrolovat
Elvis odvedl vynikající práci.
Po natankování jsem to rozvášnil a ten řev Vé osmičky je brutální

A na technické (o 15 km jinde) to už byla brnkačka. Borci říkali, že tady není co kontrolovat

Po natankování jsem to rozvášnil a ten řev Vé osmičky je brutální

A nenalil jsi tam naftu?
Přeci jen za ty roky nevíš, kde se tankuje pořádné palivo 
Tak si autko užívej a ať slouží k radosti všech.... bys mi mohl udělat pár koleček kolem našeho baráku, ať si V8 taky vychutnám.

Tak si autko užívej a ať slouží k radosti všech.... bys mi mohl udělat pár koleček kolem našeho baráku, ať si V8 taky vychutnám.