Děkuji, to mam velkou radost, že technická dopadla výborně. Jen ty emise mě mrzí, ale motor šlape výborně, tak jsem krom přetěsnění do něj nehrabal.
Jinak baví mě podobnost nás pacientů, taky mam takovou fotku - tmavomodrá pětasedma a SD1. A Lumír (na Briketě 2015 s Jaguárem) má taky tmavomodrou pětasedmu a SD1
Emise na dva roky nejsou problém, ale zkusím je pořešit. A kdyby se to nepořešilo, tak to půjde na zelený značky a hotovo. Na emisích se mně borec zeptal:" Nebudete to prodávat????"
Já: Nééééééééééééééééééééééééééé
Včera jsem zavezl "Spitfajra" k lakýrníkovi. Bude dělat masáž laku, pastovat atd. Dneska by to mělo být hotový.
Koukal na motor ze všech stran a pochválil Elvisovu prácu.
Tak auto je už v garáži. Lak je ošetřen na půl roku. A než abych ho potom sám pokazil, tak su domluvenej, že mu to pak zavezu na navoskování. Nějaký fotky udělám příští týden. To se pojedu určitě projet
No máš to nechutně hezký! Proč mi to ale děláte? Dneska jsem se nemohl odtrhnout od Lenhama, musel jsem se několikrát s ním loučit.... pardon... je ho MGB
Mimochodem, měl by sis to nechat pořádně nafotit, nebo pořídit lepší foťák. Takhle ty fotky trošku sráží to, jak to auto je ve skutečnosti kurde hezký
... I love K-SERIES ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter
Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Lepší foťák by to chtělo. Hlavně, že to jezdí.
V Čejkovicích (v Sonnentoru) jsem mluvil s chlápkama co to okukovali. Povídal jsem jim o srazu a prej řekne kámošovi co má staršího Land Rovera, že určitě přijede.
Včera bylo pěkně, tak jsem si říkal, že se pojedu projet. Sundal jsem z auta bavlněné povlečení na peřiny , zapojil baterku a nastartoval. Pak jsem si blbec vzpomněl, že nemám doklady . Tak jsem aspoň vydělal baterku a dal na nabíječku. Snad to dneska vyjde