Můj ROVER 2: Rover SD1 Vitesse "Spitfire"
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Můj ROVER 2: Rover SD1 Vitesse Spitfire
To máš z toho, žes jel tak daleko. To je nápad, projíždět to až do anglie...
Rover 75 CDTi British Racing Green
MG ZT-T 190 Trophy Blue
Trundovic Ex MG ZT-T 190 Trophy Blue
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
MG ZT-T 190 Trophy Blue
Trundovic Ex MG ZT-T 190 Trophy Blue
Rover 75 CDT Copperleaf Red
ZT + ZTT jako zdroje ND
Elvis by chtěl, aby z toho Keksina hráblo a eSDéčko mu zůstalo doma
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To jsou blbý fóry, tohle ... na první pohled jsem na to málem skočil ještě teď je mi mdlo, když to píšu.
Byl jsem v hokně, koukl, přes mobil na club, mrkl na toto téma a následovalo:
pak jsem řekl větu, která nejde napsat (nemyslím čínský znaky) a ve vteřině mě napadly věci, který se provedou Elvisovi
Pak jsem si všiml následující stránky a toho, co napsal Michal.lom a sklidnil jsem se.
pak jsem řekl větu, která nejde napsat (nemyslím čínský znaky) a ve vteřině mě napadly věci, který se provedou Elvisovi
Pak jsem si všiml následující stránky a toho, co napsal Michal.lom a sklidnil jsem se.
Tak já si těch britskejch policajtů všiml skoro hned. Navíc jsem dnes byl několikrát upozorněn na to, že je apríla, tak jsem nezazmatkoval. Ale první dojem to udělalo
APRÍL blbej, já vím, mě by asi taky rovnou ranilo.
Trunda na to káp, nejraději bych si Vitesse nechal, ale už je z mé strany skutečně hotovo, projeto bez újmy a tak poputuje zpět za Keksinem. (Keksine, napíšu maila, abychom se domluvili kdy a jak) Pak už jen naházet vyčištění koberce a sedačky a hurá na Otvírák
PS: upřímnou soustrast skutečnému majiteli vyhořelého SDčka
Trunda na to káp, nejraději bych si Vitesse nechal, ale už je z mé strany skutečně hotovo, projeto bez újmy a tak poputuje zpět za Keksinem. (Keksine, napíšu maila, abychom se domluvili kdy a jak) Pak už jen naházet vyčištění koberce a sedačky a hurá na Otvírák
PS: upřímnou soustrast skutečnému majiteli vyhořelého SDčka
ROVER 2400 SDturbo - r.v.1983
ROVER 3500 VandenPlas (RHD) - r.v.1985
ROVER 75 CDTi automat - r.v.2003
vypadá báječně
Nejen že tak vypadá ale no i tak jede.
Křičel jsem radostí, když jsem ho vzal na projížďku a úsměv jsem měl od ucha k uchu , myslím, že budeš spokojený, Keksine
Křičel jsem radostí, když jsem ho vzal na projížďku a úsměv jsem měl od ucha k uchu , myslím, že budeš spokojený, Keksine
Neskutečná krááááááása! Gratuluji Elvisi k precizní práci Majitel se bude dmout pýchou
Kluci, dotaz.... neuvažovali jste o tom to čalounění stropnice barevně sladit s tím jak jsou zašlé ty různé šedé plasty? Protože předpokládám, že jako nové to bylo barevně sladěné? Zajímá mě jak se takový problém řeší...
Kluci, dotaz.... neuvažovali jste o tom to čalounění stropnice barevně sladit s tím jak jsou zašlé ty různé šedé plasty? Protože předpokládám, že jako nové to bylo barevně sladěné? Zajímá mě jak se takový problém řeší...
Díky za pochvalu
to víš, že jsem o tom přemýšlel. Že je to takto jako pěst na oko ale jediné, kde jsem našel, že mají potahové látky s vrstvou molitanu je tady: http://www.potahovelatky.cz/potahove-la ... pager_cont a sám vidíš, že výběr je mizernej. Navíc barva na obrázku v e-shopu neodpovídá zkutečnosti, plus můj zažloutlý monitor....
Kdybych se včas zeptal, možná by mi poradil někdo lepší obchod ale v dané chvíli jsem vzal to nejlepší co bylo.
to víš, že jsem o tom přemýšlel. Že je to takto jako pěst na oko ale jediné, kde jsem našel, že mají potahové látky s vrstvou molitanu je tady: http://www.potahovelatky.cz/potahove-la ... pager_cont a sám vidíš, že výběr je mizernej. Navíc barva na obrázku v e-shopu neodpovídá zkutečnosti, plus můj zažloutlý monitor....
Kdybych se včas zeptal, možná by mi poradil někdo lepší obchod ale v dané chvíli jsem vzal to nejlepší co bylo.
No tak to jsi opravdu zaváhal a měl jsi se zeptat, protože Lenham kupuje různé potahové látky kdesi v Holešově, nebo kdesi v Anglii. Ten by ti určitě poradil. A tak asi se to dá kdykoli předělat, tak to není tragedie.
Mně se ta střecha líbí. Asi to je o tón světlejší, ale tak nějak to asi vypadalo, když to sjelo z linky. A Elvis bude mít lepší zpracování, než tenkrát v UK.
navíc je ten rozdíl podpořený bleskem a podmínkami focení. Když v tom ale sedíš v denním světle, není to tak hrozný a navíc tě ani nenapadne koukat na strop, protože to jede jako krááááávaaaaa