Odvrtej to a pak dáš novej šroub a natku zkusíš přilepit, nebo zkus šroubem točit a páčit kryt směrem ven, třeba se matka vykroutí ven z toho plastu a pak jí přilepíš z5
Vrzání rozvodového řemenu VVC
-
J0hny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vrzání rozvodového řemenu VVC
už jsem několikrát slyšel o opotřebení řemenic rozvodů, proto jsem se ptal, kolik má motor (potažmo řemenice) najeto km......
Odvrtej to a pak dáš novej šroub a natku zkusíš přilepit, nebo zkus šroubem točit a páčit kryt směrem ven, třeba se matka vykroutí ven z toho plastu a pak jí přilepíš z5
Něco podobného uvažuju, komplikuje to, že to je šroub na spodní straně deklu - odvrtání odpadá....
Jedinej problém ohledně zadního rozvodu jsem našel praskání upevňovacích šroubů řemenic.
Jedinej problém ohledně zadního rozvodu jsem našel praskání upevňovacích šroubů řemenic.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
-
J0hny
- Kontaktovat uživatele:
No, tak ho zkus vyměnit samotnej a uvidíš za jak dlouho to začne