MGF tlakuje vodu

Odpovědět
kubovarik

MGF tlakuje vodu

Příspěvek od kubovarik » ned srp 02, 2015 13:38

Zdravim mam taky problem, som majitelom MG MGF asi dva tri mesiace rok 2000 1.8i 88kw pekne auto anniversary v cervenej kozi a vervenou strechou.
ale o co ide
kupil som auto s tym ze som vedel ze ma nieco s tesnenim pod hlavou, tak okrem tesnennie a novej hlavy z uk ktora bola so zarukou repasovana a natlakovana moj problem pretrval.
kupil som druhy motor z holandska a momentalne som ho vymenil doskladal a auto startuje.

problem mi ale asi stale ostal. auto bezi v poriadku snazil som sa odvzdusnit chladiaci system ako som vedel. ale ked sa zohreje a otvori termostat auto zacne vriet voda. teda prejavuje sa to tak ze ked otvorim expanzku je mierne natlakovana ale po chvile zacne bublat voda z hadice ktora ide do expanzky od spodu a naplni expanzku doplana vodou niekedy az vytecie voda von.
vodna pumpa je ok novy termostat hlava OK, nove tesnenie pod hlavou vylepsena verzia,
vie mi niekto poradit o co tu ide? som zufaly asi uz :D, zeby este upchaty chladic? auto kuri a na palubovke ukazuje konstatnu teplotu kusok pod 90 takze sa asi ani neprehrieva. proste tlaci vodu do expanzky a aj vzduchove bubliny a voda strieka von. ked sa to ukludni vsetko je zas ok.

kptHergot

Re: MGF tlakuje vodu

Příspěvek od kptHergot » ned srp 02, 2015 19:54

kubovarik píše:snazil som sa odvzdusnit chladiaci system ako som vedel
všemi odvzdušnováky??? jsou tři :wink: . . . v motoru, u chladiče a topení
hadraplán MGF 1.8 VVC
Rover 75 2.0 V6 - v péči když je nemocná

lenham3
Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz

Příspěvek od lenham3 » ned srp 02, 2015 20:53

poradne odvzdusnit a neotvirat expansku a dopln si odkudjsi

kubovarik

Příspěvek od kubovarik » pon srp 03, 2015 12:58

ano vsetky tri,
doteraz som mal vw golf takze odvdusnovanie je tam automaticke, viete mi povedat ako presne odvzdusnit?
ktorym odvzdusnovakom zacat ci mat ohriaty motor alebo za studena zacat a tak,
dakujem za radu.

Odpovědět