Hlásí se nováček :-)
Re: Hlásí se nováček :-)
Zase zase zase a zase.... chlapi! Chodíte tu do jednoho tématu, místo aby jste si založili pro daný problém nové téma. A druhá věc, není od věci si tu občas pročíst i jiná témata i mimo MGF/TF, protože se vás taky týkají.... a použít vyhledávání...
.... tak by ses tu dočetl, že takové papírové věci řešíme s oficiálním zastoupením MG/Rover v ČR, kterým je pan Stehlík www.helpreg.cz ... stačí mu napsat email s žádostí o schválení zápisu ono rozměru kol do TP, za cca 1500,- papír obratem pošle (někdy je potřeba si zavolat a zaurgovat, protože je to dost vytížený člověk) a s papírem je na úřadu jistý 100% úspěch. Bez papíru je to na 90% marnost.
Soráč za bububu, ale fakt je škoda, že se trošku nezapojíte...
.... tak by ses tu dočetl, že takové papírové věci řešíme s oficiálním zastoupením MG/Rover v ČR, kterým je pan Stehlík www.helpreg.cz ... stačí mu napsat email s žádostí o schválení zápisu ono rozměru kol do TP, za cca 1500,- papír obratem pošle (někdy je potřeba si zavolat a zaurgovat, protože je to dost vytížený člověk) a s papírem je na úřadu jistý 100% úspěch. Bez papíru je to na 90% marnost.
Soráč za bububu, ale fakt je škoda, že se trošku nezapojíte...
No to je nemile. Svetla tam dal asi nekdo pred tebou. No a s tema kolama: vyber za prepazkou zenu a s USMEVEM bez za ni. Pokud nepomuze jako dukaz manual od vozu, tak musis napsat/zavolat na HepReg. Oni jedini jsou ofico zastupci MG/ROVER v ČR. Poslou ti vyjadreni a s tim pak zajdes opet na urad.
Me tam nekdo z byvalych majitelu taky nechal anglicky predni svetla. Na STK jsem nastesti nenarazil na potizisty, autem se pokochali a jezdim dal
svetla se daj u eFka uplne krasne "prekopat"Greywolf píše:čaute chlapi, mám dotázek, nemáte někdo sadu předních světel na Fko? Byl jsem na STK a tam zjistili, že jsou na autě světla na anglickou verzi a tak mě vykopli, tedy to jsem nečekal, že může být takovýhle problém.
rozdelej je, obrat sklicka zrcadlove a leve sklo dej na pravy svetlomet, a pravy sklicko pochopitelne na levy svetlomet. budou pak svitit sice kapanek min a jakoby rozmazanejs, ale co je dulezitejsi, tak na tu spravnou stranu.
takhle to delaj nemci kdyz si dovezou eFko z anglie, a u jejich prisnych stk to prochazi
MGF MKI prestavba na TF - prodano
MG ZT-T 190 MKI - zniceno
a kdyz poradne svezeni, tak MK Indy 520kg 140ps
MG ZT-T 190 MKI - zniceno
a kdyz poradne svezeni, tak MK Indy 520kg 140ps
-
Ahoj všem, protože jezdit s MG je radost, vydali jsme se s Jirkou a našimi lepšími polovičkami na projížďku do Alp a to konkrétně do Zermattu, MG fungovala na jedničku a myslím, že dělali jenom radost, na zpáteční cestě jsem ještě u Bernu potkal LE500, bohužel fotku jsem nestihl
http://dieterbonrath.rajce.idnes.cz/201 ... G_1310.jpg
http://dieterbonrath.rajce.idnes.cz/201 ... G_1310.jpg
-
Kdo se prida k sobotni projizdce v MG bez strechy?
Kudy vede cesta?
Protoze Dieter pravdepodobne posledni pekny vikend v tomhle roce nakonec projizdku vynechal, udelal jsem si ji sam. JH - Neveklov a zpatky bylo v nedeli odpoledne uplne super. Trosku jsem se bal, ze budu nahore bez jen ja, ale jeste jeden dalsi nadsenec se po ceste ukazal.
Kabrouši v Josefově
kolegové musím se s vámi podělit o foto z velmi podařené akce kabrioleťáků co proběhla minulý víkend v Jesefovské pevnosti u Jaroměře. Zůčastnilo se 70 aut a cca 100 lidí - posádky, super doprovodný program a spanilka na Nové Město nad Metují.
foto zde:
http://mgf.rajce.idnes.cz/Kabrousi_v_pevnosti/
kolegové musím se s vámi podělit o foto z velmi podařené akce kabrioleťáků co proběhla minulý víkend v Jesefovské pevnosti u Jaroměře. Zůčastnilo se 70 aut a cca 100 lidí - posádky, super doprovodný program a spanilka na Nové Město nad Metují.
foto zde:
http://mgf.rajce.idnes.cz/Kabrousi_v_pevnosti/
- midloch.lbc
Zdravím, jsem tu nový a poslušně hlásím, že jsem majitel vozu MG F z roku 1997, zelená metla, původem je z Holandska a nyní má nový domov v Liberci
MGF 1.8 88kW, r.v.1997, osobní dovoz z NL - Goes - autorizovaný prodejce Rover/MG
No tož tě tu vítám
tak vítej chlape, nestyď se popsat nějaké info, co tě vedlo k nákupu atd..
- midloch.lbc
...no co mě k tomu vedlo? chtěl jsem hračku bez střechy na léto a pak toto auto mě bylo doporučeno strýcem, který celý život kupuje auta jenom v tomto autosalonu v NL. Auto mám po servisu, prošlo legální TK v NL. Fotky bych rád nahrál, ale nedaří se mi to
MGF 1.8 88kW, r.v.1997, osobní dovoz z NL - Goes - autorizovaný prodejce Rover/MG
Vítej
K identifikaci problému, či radě jak problém vyřešit, nestačí jen konstatování, že "to nejde" Prosím, popiš problém s nahráním fotek obšírněji. Díky
Určitě jsi pořídil dobře..... škoda že sezóna končí...
K identifikaci problému, či radě jak problém vyřešit, nestačí jen konstatování, že "to nejde" Prosím, popiš problém s nahráním fotek obšírněji. Díky
Určitě jsi pořídil dobře..... škoda že sezóna končí...
- midloch.lbc
no vidíš moji profilovou fotku? nahrál jsem ji přes rajce.net ale po nahrání ji nevidim