Nárazník pro MG TF a MG LE 500.
Nárazník pro MG TF a MG LE 500.
Nárazník sedí na standartní MG Tf 2002-2005 a rozdíl ve vzhledu je nepopsatelný. Nárazník je mimo anglii takřka nesehnatelný. Tento je dovezený z anglie a jeho pořizovací cena byla přes 12 000,- laminát. Na vozidle byl cca 4 měsíce a po nehodě byl znovu opravený - vše je nafoceno. Cena 5000,- Pro více informací volejte nebo pište 733 320 735
Re: Nárazník pro MG TF a MG LE 500.
Proč se ho zbavuješ, když je tak parádní? 

Protože jsem koupil originál plastový n pro LE 500. Jen ta cena byla trochu jinde. Mám ho na tf 160 a chtěl jsem si tento nechat jen jako náhradní, ale zbytečně by mi to zabíralo místo v garáži.Trunda píše:Proč se ho zbavuješ, když je tak parádní?

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
A proc tu nedas foto jak ten naraznik vypada ve skutecnosti ,foto vymontovaneho narazniku? Co si vzpominam tak ten naraznik nekdo opravoval a moc se mu to nepovedlo !!!!!
Ahoj, fotky jsou na tom odkazu, na sbazaru. Je jich tam asi osum. Další rád pošlu na email. Prvotní oprava nevypadala, jak jsem představoval, bylo to hrubé, to je vše. Další info rád poskytnu emailem nebo telefonicky.http://www.sbazar.cz/barta.soukrome/det ... f-naraznik
Zbylé foto na s bazaru nebo pošlu.lenham3 píše:A proc tu nedas foto jak ten naraznik vypada ve skutecnosti ,foto vymontovaneho narazniku? Co si vzpominam tak ten naraznik nekdo opravoval a moc se mu to nepovedlo !!!!!