Zadní okno MG F
Zadní okno MG F
Zdravím všechny, chci se zeptat koupil jsem si MG F, ale má špatné okno ve střeše. Neznáte nějaký obchod v Čr kde by se dalo koupi. Nebo jestli ho někdo neprodává i použité. Z Anglie se mi to objednávat nechce, protože s tím nemám žádné zkušenosti. Děkuji za odpovědi.
-
Re: Zadní okno MG F
Ahoj,
já to řešil folií pro mrazící boxy, materiál mě stál cca 300,-Kč na okno, jen pozor, občas v nich bývají rýhy a nelze je opravit (kupoval jsem v gumexu). Pokud jsi zakoupil to červené VVC, tak gratuluji k velmi dobré koupi.
já to řešil folií pro mrazící boxy, materiál mě stál cca 300,-Kč na okno, jen pozor, občas v nich bývají rýhy a nelze je opravit (kupoval jsem v gumexu). Pokud jsi zakoupil to červené VVC, tak gratuluji k velmi dobré koupi.
A to sis tu folii lepil sám? Protože to mě taky napadlo koupit si folii a nalepit ji tam, ale nevím jaký použít lepidlo aby to drželo.
-
Ja to vsil calounickou niti, lepidlo bych pouzil klasicke na plasty, loctite urcite bude mit to prave 

Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775
Sakra Dietere! Do ceho nedelas? Ty uz i sijes???Dieter Bonrath píše:Ja to vsil calounickou niti, lepidlo bych pouzil klasicke na plasty, loctite urcite bude mit to prave

-
Kdo si hraje nezlobi, okno byla pohoda, horsi bylo opravovani sedacek 

- GeneHawkins
V ruce, nebo to zvládne nějakej stroj?Dieter Bonrath píše:Ja to vsil calounickou niti, lepidlo bych pouzil klasicke na plasty, loctite urcite bude mit to prave
MG-F