IMG_20160701_194922_HDR.jpg
Dovoluji si, se představit. Hlásím se zde pod nickem „vwilson“ je mi 61 let. Jsem krátce majitelem auta, které mně uchvátilo asi tak jako většinu z vás. Bylo dovezeno od Hamburku 1.7.2016 s údajně vyměněným těsněním pod hlavou. Dovoz zařídila firma kterou zatím nechci uvádět. Vše proběhlo v pořádku a podle domluvy. Autí je vzhledově nádherné, r.v. 2004 na tachometru 104tis. Km, výr.č. 905 / 1600ks, bez zjevné koroze, v perfektním laku british racing green, s nepoškozenou krémovou střechou a zachovalým krémovým interierem. Avšak po první prohlídce a prozkoumání vozu už u mě doma jsem pojal podezření na vodu v oleji. Po konzultacích se členy fóra – paci, KDB, Mareda, a ATC p.Krčmář (kterým tímto děkuji za dnes již málo vídanou ochotu a pochopení), jsem se nakonec rozhodl pro opravu u místního „neautorizovaného“ servismana. S tímto motorem má již zkušenosti z jiného auta. Ochota a chuť se do toho pustit mně pomohla v rozhodnutí. Nemusel jsem ho přemlouvat.
V servisu autí vidělo první vercajk ve čt. 14.7.16 a večer jsem dostal první informace. Těsnění opravdu někdo v německu měnil, opomněl však opravit od výfuku propálenou vodní hadici a asi nefunkční větrák. Vypadá to, že auto bylo opět uvařeno. Dnes je sobota a já jsem se rozhodl zkrátit si čekání na opravu vypsáním se lidem kteří jistě vědí jak mi je. Když oprava dobře dopadne, tak mně ještě čeká technická a přihlášení. Pak se snad konečně svezu.

Pokud se to vše stihne, rád bych se zúčastnil setkání u Křivoklátu 6.8.16
Ještě bych rád uvedl, že nejsem a již asi nebudu žádný závodník. Meggi mám jen pro ten úžasný pocit z motoru za prdelí a nebem nad hlavou. Jezdím denně cca 300km autem, které vám hlídá snad i teplotu kávy v držáku a je to už nuda.
Držte mi prosím palce na volantu ať se oprava podaří. Děkuji wilson.