Upgrade mého MGF
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Upgrade mého MGF
Privezl jsem si pak hezkych dilecku z UK tak je pomalu chystam do sveho Fka a prikladam par fotek
Re: Upgrade mého MGF
No ja myslel, ze uz to mas v aute.... Sup sup 

-
Dovezl jsem si od Lutusaku dalsi poklad
Je to kompletni motor 18K4f
Hlava MS2
ventily vyfuk 27mm
sani 31mm
pruziny ventilu piper cams
pevna nadzvedatka
vacky zavodni piper cams
pisty zavodni 11,2:1
lehceny setrvak
Ted mam dilema bud postavit nejaky projekt nebo cely motor prodat

Je to kompletni motor 18K4f
Hlava MS2
ventily vyfuk 27mm
sani 31mm
pruziny ventilu piper cams
pevna nadzvedatka
vacky zavodni piper cams
pisty zavodni 11,2:1
lehceny setrvak
Ted mam dilema bud postavit nejaky projekt nebo cely motor prodat

Projekt! Projekt! Projekt! 
... tohle se nevyplatí prodávat, protože to nikdo nezaplatí. Tohle chce si užít

Naprosto souhlasím s TrundouTrunda píše:Projekt! Projekt! Projekt!

Navíc... ta hlava vypadá, že už má nějaké přebroušení za sebou, tedy i s tím přebroušením bych byl opatrný a dělal ho opravdu jen v nezbytně nutném případě. Tedy když jsou na ploše nějaké defekty v oblasti těsnění, nebo je hlava křivá.
No a pak to, že všechny části motoru jsou jeté, tak to jaksi omezuje možnost to prodat dál. Vlastně ani nevíš, jestli ten motor nebyl nějak načatý a tak by bylo potřeba ho rozdělat a přeměřit průměry, ložiska. Tzn. pro závodní nasazení si tohle zřejmě nikdo nekoupí, protože potřebuje mít jistotu a poskládá si to nové.
Hobík ale za to nezaplatí nic extra, protože nebude mít jistotu. Takže, kdybych já uvažoval o tom to časem prodat, tak by bylo nejvýhodnější ten motor dá nějak letmo do pucu, dát mu jednotku s příslušnou mapou, která věřím půjde sehnat a zkusit ho rozjet. Když bude cajk, tak v ten moment buď získá na prodejní ceně, protože bude jistota, že to není troska a nebo si ho necháš a dáš ho do nějakého vozítka, kde půjde si ho užít.
Tedy, já bych navrhoval v prvním kroku ho poskládat s těsněním a rozvody, pokud možno raději nebrousit a buď mimo auto, nebo v nějakém testovacím autě ho rozjet s Emeraldem/DTA. A pak uvidíš
Rozhodně v tomhle setupu bych ho nezkoušel rozjet se standardní mapou, protože by se tím taky mohl odprásknout.
No a pak to, že všechny části motoru jsou jeté, tak to jaksi omezuje možnost to prodat dál. Vlastně ani nevíš, jestli ten motor nebyl nějak načatý a tak by bylo potřeba ho rozdělat a přeměřit průměry, ložiska. Tzn. pro závodní nasazení si tohle zřejmě nikdo nekoupí, protože potřebuje mít jistotu a poskládá si to nové.
Hobík ale za to nezaplatí nic extra, protože nebude mít jistotu. Takže, kdybych já uvažoval o tom to časem prodat, tak by bylo nejvýhodnější ten motor dá nějak letmo do pucu, dát mu jednotku s příslušnou mapou, která věřím půjde sehnat a zkusit ho rozjet. Když bude cajk, tak v ten moment buď získá na prodejní ceně, protože bude jistota, že to není troska a nebo si ho necháš a dáš ho do nějakého vozítka, kde půjde si ho užít.
Tedy, já bych navrhoval v prvním kroku ho poskládat s těsněním a rozvody, pokud možno raději nebrousit a buď mimo auto, nebo v nějakém testovacím autě ho rozjet s Emeraldem/DTA. A pak uvidíš

-
Kdybych se motor rozhodnul poslat dal tak urcite ne v CR a ne rozdelany v krabici od bot a urcite z prebrousenou hlavou
,ty vis Trundo jak vypada odlitek hlavy od MS2 a jak je hlava dal upravena na kolik se brousi ......dal bez komentare