Přátelé,
mám jen dotaz, zda-li nemáte někdo s touto závadou již zkušenost, než se budu snažit dostat k panu Maredovi.
Jedná se o pískání či kovový "klouzavý" zvuk vycházející z motorového prostoru (takový zvuk je často slyšel u projíždějících spíše starších aut, hodně to dělají dodávky), zdá se spíše jakoby z pravé strany, který se objevuje pouze když mám zařazeno - jakákoliv rychlost - a míjím 2100 otáček, před tím ani potom nic. Když to vytočím na neutrál, tak se to neozve.
Je to tak trochu jako tohle, ale opravdu jen v těch 2100 otáčkách https://www.youtube.com/watch?v=WFeYWPQSVx4
Díky, za každou radu
Tom
Pískání z motorového prostoru ve 2100 rpm
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pískání z motorového prostoru ve 2100 rpm
No podle mě to dělá buď řemen, nebo některá jeho kladka. Ale křišťálovou kouli nemám a jsou tady zkušenější, tak mě kdyžtak opravte.
Re: Pískání z motorového prostoru ve 2100 rpm
Sledoval jsem to na tom tvém videu z MRDu. Je to celkem typický zvuk pro MGF. Jiné modely s tímto motorem to nedělají, takže typuji to jako zvuk ve výfukové soustavě... Řekl bych jako že problém s katalyzátorem... Uvolněný, rozpadlý, nebo vyrabovaný.... MGF se standardním výfukem bez katalyzátoru má takový hodně divný zvuk. ..... Ale je to můj typ a zkušenější řeknou přesně