MGF - provozní náplně
Re: MGF - provozní náplně
Pre tych co nevedia ake naplne dat do auta http://www.olejeamaziva.sk/mazaci-plan/ LEN PRE POROVNANIE
MG MGF
Nemože isť tato náplň do tlmičou pérovania Hydragas--//Castrol LHM Plus// ???????Lebo podla farby vône a zloženia vypada ako ta čo mám v MGF.Dik za rady.
MG MGF
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jen pevně doufám že pro MGF to mají zpracováno kvalitněji než pro R75 CDT, porovnal jsem to co vím s tím co tam jednotliví výrobci mají a katastrofa, navíc někteří od sebe opisují.
Osvědčila se mi zasada nikdy slepě nevěřit prodejcům a výrobcům maziv - potřebují prodat. Je to to samé, když vám Vietnamec tvrdí, že "tovamsušípane" a vy máte rukávy v půli předloktí.
Vždycky si najdu , co doporučuje výrobce auta a to pak hledám v nabídce olejářů. Je to pracnější a náročnější, ale vede to ke správnému výsledku.
Vždycky si najdu , co doporučuje výrobce auta a to pak hledám v nabídce olejářů. Je to pracnější a náročnější, ale vede to ke správnému výsledku.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Prave ze mne sa ties moc nezdala napln do prevodovky pre MGF je to len pre zaujmavost tak sa toho moc nedrzte :!:Mozete mi prosim Vas napisat kde je mozne kupit orginal naplň do tlmičou pérovania Hydragas a ci tam nemoze ist tato Castrol LHM Plus.Dik za odpovede.
MG MGF
Originál buď v UK, nebo zajet do firmy, která ma na plnění mašinu. Já jezdím do DS servisu v Brně. Ten Castrol je pro Citroeny, ale hlavně je to hydraulický olej, a ne hydragas, ten je na alkoholové bázi (pokud vím).
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
HSF hydrolastic suspension fluid- náplň tlumičů to je na alkoholové bázi, koupíš třeba zde http://www.ministadl.at/html/kontakt.html
je to kousek od Blavy
ale musíš mít pumpu....
je to kousek od Blavy
ale musíš mít pumpu....
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Plničku mám ale kedže tam niekdo predo mnou dal LHM+ bude sa to museť odsáť preč.Ak je tu niekto čo by mi to odsál a naplnil z SK alebo Moravy nech mi napiše SZ.Dik.
MG MGF
Ahoj, originál plnička by měla být i s vakuovou pumpou na odsávání. Já bych spíš viděl problém se zbytky oleje v systému, jak ho dostat pryč. Na SK nevím, ale už jsem psal Autoservis DS Brno, http://www.autoservis-ds.cz/.
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Ešte prosim o radu kolko ide priblizne naplne HSF hydrolastic suspension fluid do prazdneho systemu hydragas.
MG MGF
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
asi 5 l
s tím že tam dali LHM jsi totálně v prdeli,
naplnění správnou kapalinou ti nepomůže.
LHM na bázi ropné "zaútočila" na membrány a teď už je máš nejméň dvakrát tak velké a o chvíli prasknou. Dělám to 19 let, nejsi první.
s tím že tam dali LHM jsi totálně v prdeli,
naplnění správnou kapalinou ti nepomůže.
LHM na bázi ropné "zaútočila" na membrány a teď už je máš nejméň dvakrát tak velké a o chvíli prasknou. Dělám to 19 let, nejsi první.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Co to je LHM?Já jsem to plnil heverem na náklaďák,místo vyšroubované pístnice se tam dala zátka speciálně upravená a už se pumpovalo.Mám ji někde doma(tu zátku).
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
LHM = Lutheran Hour Ministries
Ne, vazne ... LHM je tady myslena kapalina, ktera se pouziva napr. do hydrauliky u Citroenu, vyrabi treba Total LHM Plus. Nekdo mene znaly ji nacpal do MGF ...
Ne, vazne ... LHM je tady myslena kapalina, ktera se pouziva napr. do hydrauliky u Citroenu, vyrabi treba Total LHM Plus. Nekdo mene znaly ji nacpal do MGF ...
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
MGF MINI Austiny Rover 100 a další modely potřebují
HSF Hydrolastic suspension fluid - na lihové neropné bázi.
A to LHM ? Účinek je asi jako když si fridex nalejete do hlavního brzdového válce. To byste přece neudělali?!
A proč ty servisy dělaj takový věci? Šnekožroutský mechoši.
HSF Hydrolastic suspension fluid - na lihové neropné bázi.
A to LHM ? Účinek je asi jako když si fridex nalejete do hlavního brzdového válce. To byste přece neudělali?!
A proč ty servisy dělaj takový věci? Šnekožroutský mechoši.