Střecha
Re: Střecha
Ahoj Nowatore, jo to by šlo, chtěl bych to objednat do konce února, ostatní můžem domluvit přes soukromé maily.Asi bych to bral od mazdashopu, vychází tam nejlíp cenově. Ahoj Roman.
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Romane,
s termínem nemám problém a vyhovuje mi. Přeci jen bych to rád stihl do jara. A vzhledem k ceně preferuji taky Mazdashop. Jak to máš vyřešené s natažením střechy na rám? Budeš si to dělat sám nebo to někam zadáš?
s termínem nemám problém a vyhovuje mi. Přeci jen bych to rád stihl do jara. A vzhledem k ceně preferuji taky Mazdashop. Jak to máš vyřešené s natažením střechy na rám? Budeš si to dělat sám nebo to někam zadáš?
No asi to zbude na mě, musím to nastudovat, někde na webu v UK jsem viděl postup.
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Možná Ti pomůže tento odkaz - http://leisure.prior-it.co.uk/replace-mgf-window.shtml
Ahoj Nowátore a roman_mg jak jste nakonec dopadli s tou střechou. objednávali jste ji na tech mazda stránkach? a jaka to je kvalitka? Ja koupil nedavno pouzitou nahradni strechu ale nic moc tak prave taky uvazuju o koupi uplne nove. Bral tady nekdo tu strechu s tim sklem? a kolik vas to v konecne fazy vyslo?
Jinak tak obecne bych se chtel zeptat to je nejaky rozdil mezi strechou od 96-98 a 98 a vyse? na tech anglickych strankach to rozlisuji. ja mam prave r.v. 96
A nema nekdo ciste nahodou HARD TOP, vetrolam muze byt i s chrom oblouky, a spolujezdcovy dvere v te fialovo modre barve, takove te menici.
Dikes za info
Jinak tak obecne bych se chtel zeptat to je nejaky rozdil mezi strechou od 96-98 a 98 a vyse? na tech anglickych strankach to rozlisuji. ja mam prave r.v. 96
A nema nekdo ciste nahodou HARD TOP, vetrolam muze byt i s chrom oblouky, a spolujezdcovy dvere v te fialovo modre barve, takove te menici.
Dikes za info
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Poslal jsem ti SZ 

Ahoj. Tak já jsem ji objednal z mazda stránek (střecha + zadní vyhřívané sklo), cena 350 liber + doprava cca 30 liber (beru to na firmu, takže bez DPH). Kvalita dle mého soudu lepší než originál, teď stálo MG tři dni na dešti, neprotéká
Rozdíl mezi "early" a "late" (ty jsi podle roku "early") je ve způsobu šití střechy. Možná je i jiné uchycení na rámu, to nevím. Jinak sklo vřele doporučuju,

Rozdíl mezi "early" a "late" (ty jsi podle roku "early") je ve způsobu šití střechy. Možná je i jiné uchycení na rámu, to nevím. Jinak sklo vřele doporučuju,
Ahoj Tomasi,
střechy jsme tam nakonec s kamarádek kupovali dvě.
Nechával jsem ji pak natahovat na kostru ve Fulneku u chlapa co mimo jiné šije střechy na cabria. Když viděl ten materiál apod. vyjadřoval se velmi pochvalně. Každopádně já jsem s ní hodně spokojený. Mohu doporučit.
střechy jsme tam nakonec s kamarádek kupovali dvě.

diky moc za info asi se do neceho takoveho pustim, protoze jsem kupoval novou strechu, jako novejsi:-D a neni to nic moc, tak asi necham natahnout uplne novou plachtu. A chtel jsem se jeste zeptat, neni nejaky figl jak zabranit teceni do auta? tece mi u spolujezdce a ridice v rozich kde je strecha a celni okno a bocni okynka. doufam ze jsem to popsal trosku pochopitelne
kdyz hodne prsi tak mi takovou malinkou skvirkou prsi primo dovnitr:-(

... popsal.
Ne, že by mi tam zrovna pršelo, ale vím o čem mluvíš. Moc Ti neporadím, ale alespoň částečně by to mohlo jít "seřídit" předním upínáním střechy. Snad.

JJ šroubama na packách tak, aby po zavření střecha trochu přimáčkla gumu na rámu okna.
jee, tak to urcite nejak zkusim vyladit, uz jsem si s tim trosku hral, posunoval jsem ty gumy ve strese, a tvari se to celkem v klidku, tak ted musim pockat na nejaky ten slejvak:-D
Zajeď do myčky 

no s tou myckou nevim nevim. leda tak s mydlem a rucnikem:-D ale uz dest probehl, a vnitrek bez kapky:-D takze bomba. diky moc za rady, a chci v prubehu sezony neco objednavat od mike satur, takze kdyby se nekdo nasel co by od tamtud neco potreboval dejte vedet a muzeme se nejak sabnout o postovne.