Hlásí se nováček :-)
-
Re: Hlásí se nováček :-)
Pokud by nekdo resil hromadne porizeni DO vcetne naprogramovani, tak bych se pripojil.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Ovladace mam a taky naprogramuji 

-
Tak hlasim jeden pojizdny vrak MgF, dnes probehla jedna kratka jizda ( par stovek metru), samozrejme se pracuje na progresu, aby bylo vse jak ma byt. http://dieterbonrath.rajce.idnes.cz/Mgf_vrak/
Kolegové, až bude počasí přát, mohli bychom spojit příjemné s užitečným a uspořádat vyjížďkovou akci a zlatým hřebem by bylo pořízení ovladačů u Lenhama3,, zájem o ovladače je, tedy jen zda nás Lenham pořídí "obšťastnit" víc najednoulenham3 píše:Ovladace mam a taky naprogramuji

DIETER - gratulace k pojízdnému autííí,, tedy ten název vrak si fakt nezaslouží,

MMJ. koukám z okna,, na autech omrzlá okna, ale sluníčko leze,, už to brzy bude,, už brzy,,

Trunda píše:Srabe
.... ne, jsem rád, že se nám tu komunita "stydlínů" rozrůstá..... konečně ty auta dostávají do rukou lidi, kteří je dokážou docenit
Ti dám sraba

Jo a dotaz pro MGF kaře - kdo jede do Moravské Třebové??
Já bych tedy hlásil sebe

-
Az pojedes nekdy kolem Prahy, tak se klidne zastav, poznas, ze to vrak skutecne je. Bohuzel za to nemuze auto jako takove, ale predchozi majitel (majitele), jehoz cinorodos vedla az ke zkaze. Z toho vyplyva, ze jsem si ho privezl na Vanoce a prvni zavrceni probehlo tento ctvrtek, jedine pozitivni na tom zatim vidim, ze jsem mel tak 60% soucastek jiz v ruce a pocitam, ze behem pristich par tydnu i ten zbytek.
Cerna barva je origo, pouze doslo k prestrikani kutilem a tak je na vetsine mist pomeranc, misty stekla a par mist je nedostrikanych, to je ale ten nejmensi problem
Moravskou zatim asi nezvladam, vzhledem k tomu, ze se stale potykam s dalsimi a dalsimi potizemi.
Cerna barva je origo, pouze doslo k prestrikani kutilem a tak je na vetsine mist pomeranc, misty stekla a par mist je nedostrikanych, to je ale ten nejmensi problem

Moravskou zatim asi nezvladam, vzhledem k tomu, ze se stale potykam s dalsimi a dalsimi potizemi.
...taková neodbytná otázka......proč jsi vlastně prodal to původní, docela pěkný a pořídil tohle ????
ŽE by vrozená kutivost ??
ŽE by vrozená kutivost ??

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
-
V podstate to tak je, vrozena kutivost s touhou poznat nepoznane, takze mam co jsem chtel.
poznavam, ze mgf ve stavu puzzle bez nekterych dilku opravdu stoji za to, aneb vcera jsem sice popojel, ale nechladil, nove okno mam sice zasite, ale jezdec na zipu neni a z beznych zipu k dostani neni a drobnosti uz opravdu neresim
Stribrny byl prilis pekny, nez abych ho trapil a pozdeji nekde rozstrelil.

Mel jsem na mysli stejnou otazku a odpoved je velice nevsedni.... Takovy pristup se jen tak nevidi.... Takze az z tohohle udelas krasavce, tak ho posles dal, protoze by ho pro tebe byla skoda a poridis si dalsiho strepa ke vzkriseni
....

ale je, kdyz clovek vi co tam patriDieter Bonrath píše:nove okno mam sice zasite, ale jezdec na zipu neni a z beznych zipu k dostani neni

MGF MKI prestavba na TF - prodano
MG ZT-T 190 MKI - zniceno
a kdyz poradne svezeni, tak MK Indy 520kg 140ps
MG ZT-T 190 MKI - zniceno
a kdyz poradne svezeni, tak MK Indy 520kg 140ps

-
Ja si myslel, ze to bude nejaky stan, ale v nedeli dopoledne ho sehnat neni uplne snadne, kazdopadne dekuji, snad se zitra povede. 

-
Ja si myslel, ze to bude nejaky stan, ale v nedeli dopoledne ho sehnat neni uplne snadne, kazdopadne dekuji, snad se zitra povede. 

Jj, stribrny je prilis pekny, nez aby ho trapil a pozdeji nekde rozstrelil. U me je mu dobre, mam ho rad, hyckam si ho v garazi a premyslim, jak mu udelat dobreDieter Bonrath píše:V podstate to tak je, vrozena kutivost s touhou poznat nepoznane, takze mam co jsem chtel.poznavam, ze mgf ve stavu puzzle bez nekterych dilku opravdu stoji za to, aneb vcera jsem sice popojel, ale nechladil, nove okno mam sice zasite, ale jezdec na zipu neni a z beznych zipu k dostani neni a drobnosti uz opravdu neresim
![]()

Jinak až pojedete k Lenhamovi, dejte vědět kluci, připojím se. DO nepotřebuju ale rád ho uvidím.
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt