Hydragas
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Re: Hydragas
Není KO jen tam není nahoře dusík
Len to neplní svoj účel asi už. Ozaj by som ocenil niekoho, kto by to pozrel a vie ako má fungovať ten hydragas. Sa mi to zdá neskutočne tvrdé a to som jazdil na zníženom Saxe VTS s najtvrdšími Powerfexami a R16 kolesami, športovými tvrdými tlmičmi. Ako sa dá sa s tým jazdiť, ale ak by sa dalo pohodlnejšie, nebol by som proti.
-
Poslal jsem zpravu
-
Som z BA, ale viem len zhodnotit, ako to nema vyzerat.
Na mojom aute som si presiel od vytecenych na dorazoch, po derave a teraz s malo dusikom. Skontrolovat a doplnit dusik do hydragasov planujem dat lenhamovi, uz mi dal tento rok dokopy ako motor, tak aj elektriku. Pocas plnenia dusiku dokaze zhodnotit stav hydragasu a membrany v nej, takze az tak 100% zistis stav pruzenia. Teda ak nevyteka kvapalina von, potom je to jasne na prvy pohlad.
Inac zo zaujimavosti, akej farby mas Fko?

Inac zo zaujimavosti, akej farby mas Fko?
Je červené, len základný model.
Jak to dopadlo ?
Mimochodem ještě jedna možnost - nepoužili k doplnění hydraulický olej ??
Mimochodem ještě jedna možnost - nepoužili k doplnění hydraulický olej ??
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
-
Tam kde to měl mají origo pomůcku sám jsem mu jim kupoval novou
Prosím vás, potreboval by som poradiť. Od Rimmerbros som si zohnal repasované jednotky hydragas s doplnením dusíkom a v BA v Asteri som si to nechal nainštalovať. Žiaľ už ma 2x odpinkali. Pravá strana auto drží výšku, aj výška je rovnako na prednom aj zadnom kolese, som to meral. Problém je na ľavej strane, kde ľavé predné koleso má plus mínus výšku ako pravá strana, ale ľavé zadné koleso je nižšie o 1-2cm. Cítiť na aute, ako padá proste na tú stranu. Bol som v Asteri 2x s tým, žiaľ nemali nikdy hneď čas, takže auto tam zakaždým 2 týždne stálo až potom sa naň pozreli a potom mi hlásia, že nie je problém, rovnaká výška v všade. Prídem domov a auto je znova na ľavej zadnej o 1-2cm nižšie. Keď som im to reportoval 3x, že to tak proste je, že to je blbosť, lebo však je to prepojené a nemá byť prečo len zadné koleso nižšie, keď tak mali by byť rovnako vysoké (princíp spojených nádob). Večer keď som to meral hodinu po jazde, tak bola ĽZ o cca 1,5cm nižšie ako ĽP, ráno o cca 12 hodín to bol asi len 1cm a keď som s tým prešiel 10km a znova zmeral, tak to podalo oproti ĽP o skoro 2cm. Nejaký nápad, čím by to mohlo byť? Možno vadný mech hydragasu? Že sa tam zaniesol nejaký ventil a neprepúšťa ako má? Či zaseknutý tlmič? Už mi dochádza s tým trpezlivosť.
S tím ti asi nejlépe poradí Lenham, napadá mě, že ta LZ jednotka má málo dusíku, jde doplňovat? Je tam ventilek?
Áno, všetky mali ventilok. Ak teda my ich tam namontovali a nedali tam niečo iné...
Edit: aj keby tam bolo menej dusíku, tak logicky, spojené nádoby, auto by malo na celej strane padať a mať rovnakú výšku vpredu a vzadu. Takto tam je rozdiel 1-2cm medzi prednou a zadnou nápravou na 1 strane.
Edit: aj keby tam bolo menej dusíku, tak logicky, spojené nádoby, auto by malo na celej strane padať a mať rovnakú výšku vpredu a vzadu. Takto tam je rozdiel 1-2cm medzi prednou a zadnou nápravou na 1 strane.
-
Pokud je předek Ok tak to nebude problém v hydrogazu ale ale bude pravděpodobně křivý rám následek nějaké havárie
Vedeli by ste poradiť, kde by sa na to vedel niekto pozrieť a zhodnotiť to?
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mini club Slovakia Stupava by mali vedieť čo s tým..... Richard Bollo
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Ďakujem. Predbežne som dohodnutý v HM team v Bratislave, že sa mi pozrú na to, či je auto rovné. Uvidím, čo mi povedia.
Zdravím,
neví někdo kdo naplní hydragas v Libereckém kraji?
neví někdo kdo naplní hydragas v Libereckém kraji?