Už je na cestě

Nová s dopravou 7800,- Kč. Já už jsem vrakáče docela vypustil, až na nějaké drobnosti. Mají přemrštěné ceny, když si vezmu, že pravostraňáka koupí v Holandsku na rozdělání za 1500E. V pořádku, živí se tím, jíst se musí ale nemělo by se při tom mlaskat

V podstatě všechno koupím v UK nové a cenově mě to i s dopravou, když to kumuluju, vyjde možná o něco dráž než tady jeté na vrakáči. A nebo je ještě e-bay v Německu, kde ty ceny jsou taky úplně jinde. Nikdy jsem netušil, źe budu kupovat svíčky NGK v UK, ale když mi tady řekli 600 za jednu, tak jsem padl na zadek a z UK mi došly 4 ks za 25 liber. Tady startér nový tuším u Kelly 9000,- Kč, z UK 100 liber. Prostě u nás se kupovat neoplatí.
Ten návod je OK, ale já stejně budu vyhazovat celý přední pomocný rám ven, takže to půjde docela jednoduše (aspoň doufám)

Vzhledem k tomu, že předcházejícího majitele ta "pojízdná" tyč řízení vůbec nezajímala, tak se bojím, že těch povolených nebo špatně dotáhnutých šroubů bude více. Takže přední rám ven, motor ven s rámem a budu se v tom přes zimu hrabat. Ještě mám jeden problém, pomalu mi sedá auto. Ale žádný únik náplně z HG jednotek nevidím, tak nevím. Uvidím, až to rozdělám.
MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt