Majitel MG F v Jiznich Cechach nebo Vysocine?

Trunda
Site Admin

Re: Majitel MG F v Jiznich Cechach nebo Vysocine?

Příspěvek od Trunda » pon lis 05, 2012 9:56

Gratuluji ;-) .... no počkat! Co se teda chystá koupit Dieter?
... I love K-SERIES ;-) ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter ;-)

Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Obrázek

cembry

Příspěvek od cembry » pon lis 05, 2012 10:05

No podle rozhovoru s nim to zhruba tusim - pokud neblafoval.
Nicmene priznat se k tomu musi sam. :wink:
MGF 1.8 (na léto)Obrázek
Honda Civic VIII 4D 1.8 I-VTEC (když se nedá jet bez střechy)Obrázek

Trunda
Site Admin

Příspěvek od Trunda » pon lis 05, 2012 10:26

Ale v naší rodině zůstane, že jo? ;-)

Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Obrázek

cembry

Příspěvek od cembry » pon lis 05, 2012 11:10

Nevim, radsi bych nic nerikal... Ale kdyz jsem od nej odjizdel, tak maval a mel slzu v oku. Kladl mi na srdce, at jsem na auto hodnej a davam mu vsecko co potrebuje, ze ho ma moc rad... :wink:

A taky rikal neco o nejakym MGF Trophy, ale nevim, jak to vsecko do sebe zapada. :wink:
MGF 1.8 (na léto)Obrázek

Greywolf

Příspěvek od Greywolf » pon lis 05, 2012 12:47

Cembry tož tedy vítej v bandě pacientů :D car:: rozhodně jsi nekoupil špatně,,
mir:
DIETER co to jako toto?? Omlouvá pouze přechod na jiné MG F /TF nějak si tě nedokážu přestavit v ochcáfce jednadevetýdíčervenýýýýýýýýýýýýýý :-) :evil: taky by mi chyběl orienťák cestou necestou, takže čekám jen na potvrzení, že máš MG roadstra na cestě. met: jinak uvidíš ml: :-D :-D :-D

call

Příspěvek od call » pon lis 05, 2012 16:13

Tak vítej v klubu pacientů. :D :D :D No Dieter mě teda překvapil.

Dieter Bonrath

Příspěvek od Dieter Bonrath » pon lis 05, 2012 18:09

Slzička ukápla, ale život jde dál. V TDi nebo TSi jezdím nadále, přesto už se něco chystá a z pevniny to nebude :twisted:
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775

Trunda
Site Admin

Příspěvek od Trunda » pon lis 05, 2012 18:18

Kluci libi se mi jaci jste blazni :-) .... Hlavne at vam to dlouho vydrzi ;-) ..... Tesim se, ze pristi sezonu bude na srazech plno MG :-)

Obrázek

Keksin

Příspěvek od Keksin » úte lis 06, 2012 8:45

Trundo, on to taky může být japonec, nepíše, že to bude z UK :D

Dieter Bonrath

Příspěvek od Dieter Bonrath » stř lis 07, 2012 23:34

Přestoře budu mít od pondělka zapůjčenu Miatu, tak rýži kupovat nebudu, bude to zase Brit :-) Když MG miluješ, není co řešit :-)
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775

call

Příspěvek od call » čtv lis 08, 2012 20:04

Dieter Bonrath píše:Přestoře budu mít od pondělka zapůjčenu Miatu, tak rýži kupovat nebudu, bude to zase Brit :-) Když MG miluješ, není co řešit :-)
:-D :-D :-D

Greywolf

Příspěvek od Greywolf » pon lis 12, 2012 18:45

Tady to začíná po čertech zavánět výberovou Tropinou :-) no Bnráte,, jsem zvědavej co nám přivezeš ukázat :-D :-D už aby bylo jaro,, mě ta jízda v plechovce nějak nic neříká,, :?

cembry

Příspěvek od cembry » pon lis 12, 2012 18:58

Taky mi to podzimni/zimni pocasi moc nesedi, uzuz aby bylo teplo. Dneska jsem dostal znacky, na prazskejch me jezdit nechteli nechat. Zatim pres zimu zkusime vymyslet (ja a muj dvorni mechanik), co a jak postelovat, aby se to auto libilo...
MGF 1.8 (na léto)Obrázek

Greywolf

Příspěvek od Greywolf » úte lis 13, 2012 19:18

Dej vědět co a jak vymýšlíte,, případně co ladíte, mám MGka krátce a trocha inspirace neuškodí,, já začnu kontrolou podvozku, brzd, atd. sice jsem to nechal zkontrolovat při koupi, moc jsem nenajel, ale raději pro jistotu,,

Jo a kolegové,, sháním pár nezbytností, bez kterých se nedá žít :D například: klíčenku MG, triko MG, atd. přes E-Bay mi to přijde komplikovaný, nevíte kde se to nechá sehnat tady??

cembry

Příspěvek od cembry » úte lis 13, 2012 20:12

ROFL :D

Klicenku (kolecko se znakem MG) uz vybiram na ebayi asi dva dny, jeste ze mi nikdo nekouka pres zada, pac by si mohl myslet, ze jsem naprostej uchyl. Ale potrebuju tu nejvhodnejsi a nejkrasnejsi, aby se mi libil i klicek od auta.
Neni problem vzit jednu navic a v nejakou vhodnou chvili ji poslat dal - muzeme se dohodnout treba pres SZ, pokud bys mel zajem.

Zatim mam v planu to u kamose v dilne zvednout a omrkneme jak to vypada odspodu a budem pokracovat k hornim castem. Podle vysledku pruzkumu se bude pokracovat dal, ale v zadnou tragedii nedoufam. Dieter vypadal, jakoby se zbavoval svyho mazlika, takze mu zrejme daval nalezitou peci. Nesviti kontrolka dalkovych svetel (aspon mam za to, ze kdyz jsem s tim poprve jel, tak svitila). Kamos si ze me dela legraci, ze ji to urcite nema, protoze to nema skoro nic... ani zadni sedacky a strechu.

Razeni mi jde hodne ztuha, sice si uz zvykam, ale zena musela pri zkusebni jizde vynalozit hodne sily. Takze budto si zvyknu a necham to byt, s tim ze se zena bude jen vozit a nebo se s tim neco zkusi udelat.

Mozna by se mi hodil wind deflector, pokud by to vyznamne eliminovalo turbulence vzduchu v aute. Zena by to asi ocenila, ma dlouhy vlasy a pokud budou vsude litat, tak za jizdy nic neuvidi. :)

A premejslim, jestli se vyplati koupit za par liber pumpa na hydragas. Jen ta obycejna, co umi doplnovat. Na takove to domaci prifukovani ;-)

... jo a musim si poridit lepsi radio, protoze koncernovy SkodaSymphony me nahani hruzu. To mi pripomina, ze by se mi hodil mozna i T-Bar + repro z MK2, abych mel repraky i za hlavou :)

Kdyz jsem to tak sepsal, tak doufam, ze si to jezisek precte a zaridi se podle toho.
MGF 1.8 (na léto)Obrázek

Odpovědět