Hlásí se nováček :-)
-
Re: Hlásí se nováček :-)
Na sobotu 12.7.2014 jsem uvazoval o projizdce, kdo se prida? Zatim je predbezna ucast 3x Mgf, 1x Mg tf. Lokalita pravdepodobne na jih od Prahy ( Benesov, Sedlcany), plan - projizdka, dobre jidlo, zavrseni treba na motokarach).
Dieter
Dieter
Pokud nejsem zapocitanej do predbezny ucasti, tak bych se asi taky prijel mrknout - pokud dame do ty doby dokupy auto.
Dneska jsme menili predni cepy a po rozebrani se mi vubec nelibily ramena, ale ty musim nejdriv koupit.
Dneska jsme menili predni cepy a po rozebrani se mi vubec nelibily ramena, ale ty musim nejdriv koupit.
-
Dovolim si upresnit termin projizdky v sobotu 12.7.2014, srazime se ve 14.00 u Cerveneho hradku v Sedlcanech. Nasledne se vydame ve smeru Neveklov, Slapy a Praha Radotin, kde bych zamiril na motokary ( jizda na motokarach neni podminkou). Projizdka je cca 60 km a pojedeme v klidu
Budu se tesit.
Budu se tesit.
... a to dobry jidlo si mam vzit do batuzku s sebou???
-
Pro Tebe budu mit zvlast pripraveny chleba s maslem, pro ostatni moznost dobreho jidla v blizkych restauracich.
Dobre, kdyby mi to v restauraci nechutnalo, tak si dam tvuj chleba s maslem. Vezmu si do batuzku jen sul.
chlapáci v Kralovicích je megapárty kabroušů, desáté výročí, proč ne tam??
http://www.kabriolety.com/hlavni.php?st ... php&id=166
http://www.kabriolety.com/hlavni.php?st ... php&id=166
Protoze to pak uz nebude Dieteruv komorni sraz?
-
Navsteve kabrioletu se nebranim, ale osobne jsou mi proti srsti vsechny megasrazy Kolik mam namazat tech chlebu?
Presnej pocet ti dam vedet az budu v sobotu po obede vyjizdet.
Jaky vlastne planujes pocasi? Slysel jsem, ze v Praze je silenec, kterej jezdi bez strechy i v nejvetsim slejvaku, ale ja vodu nemusim.
Jaky vlastne planujes pocasi? Slysel jsem, ze v Praze je silenec, kterej jezdi bez strechy i v nejvetsim slejvaku, ale ja vodu nemusim.
-
Jestli byl v cernem Mgf, tak to musel byt jedine Karel pocasi bude idealni na kabriolet, zadny parak, ale take ani kapka deste. Ja uz jdu podojit kravku, abych mohl natlouct mleko.
Nazdar kolegové vypadá to, že budu přítelkyní dotlačen se k vám přidat - prý se potřebuje vyvenčit
Musím se pochlubit - mám nová kola
Sice ulomenou kliku, nestahující okno, cvakající zadní rameno, zamrzlé stěrače..., ale nová kola, kóóóžený volant (díky Johny ) a jezdím a jezdím a jezdím....
Ještě nadhazuju zmínku o pouti (houpačky, střelnice, autíčka, tancovačka...) u nás ve Studeněvsi, dnes večer to prý jdeme okouknout....
Musím se pochlubit - mám nová kola
Sice ulomenou kliku, nestahující okno, cvakající zadní rameno, zamrzlé stěrače..., ale nová kola, kóóóžený volant (díky Johny ) a jezdím a jezdím a jezdím....
Ještě nadhazuju zmínku o pouti (houpačky, střelnice, autíčka, tancovačka...) u nás ve Studeněvsi, dnes večer to prý jdeme okouknout....
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Pěkný..... a hlavně celkem vzácný originální design Sic tedy správně patří na TFo
Kola se snad měla týkat modelového roku 2005, tyhle jsou výroba 3/2005. Docela by mne zajímal osud auta, jsou na tom obuté pneu z poloviny roku 2010 a jsou už na značkách limitu, takže vzhledem, že se v zimě 2013/14 prodávala už samotná bez původu jako 4x100, tak to TF bylo docela v provozu..
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
-
počasí je sice dnešního trochu britske, ale do odpoledne se vycasi
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775