Hlásí se nováček :-)
Re: Hlásí se nováček :-)
Tak koho všechno uvidím ?
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Hele Dietere! Neprud s pocasim! Aplikace mi na dnesek ukazuje 23 stupnu, polojasno a zadny dest. Dokonce jsem i vylez ven a podival jsem se, jakej je skutecnej stav a aplikace nelhala 
Takze auto mam pripraveny, dam si obed a pak vyrazim na cestu, abych tam ve dve byl.

Takze auto mam pripraveny, dam si obed a pak vyrazim na cestu, abych tam ve dve byl.
-
Děkuji všem za účast na projíždce, jsem rád, že jsem opět po delší době viděl několik MGF pozitivních lidí. Budu se těšit na další sraz (tedy, až to zase opravím). 

Dietere, diky! Bylo to prijemne straveny odpoledne a bezva vylet. Priste musime mit jeste nejakej prapor na vytazeni za jizdy, aby ta US Army v Neveklove vedela, ze nejsme nepratele 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa chlapi -- doufám, že někdy dorazíte taky na některý z velkých srazů klubu. Tahle komorní setkání jednoho typu jsou samozřejmě super, ale taky bychom vás rádi viděli. Co Plzeň? Rajhrad? Zavírák na Liberecku? Termíny zde: http://roverclub.cz/bb3/viewtopic.php?f=3&t=8014
Jasne. My dorazime a vy se nam budete smat, ze ani strechu nemame. Uplne to vidim 

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
A jíte taky plesnivé sýry a pijete staré víno?
-
Moje chudoba mi docela vyhovuje, přestože moji přátelé uzavírají sázky, kam mi to dnes dojede a zdali ročně ujedu více kilometrů na odtahovce nebo po vlastní ose 
Proto MG stále nevzdávám a trochu jsem něco provedl s tou kosmetikou, která mi byla malinko vyčítána.
http://dieterbonrath.rajce.idnes.cz/2014-08-08_MG_TF

Proto MG stále nevzdávám a trochu jsem něco provedl s tou kosmetikou, která mi byla malinko vyčítána.
http://dieterbonrath.rajce.idnes.cz/2014-08-08_MG_TF
No fuj! Cerny auto bych nikdy nechtel!
Das do toho hydragas, abys neprisel o tu zabavu, kdyz praskaj mechy?

Das do toho hydragas, abys neprisel o tu zabavu, kdyz praskaj mechy?

-
Já bych černé také nechtěl, pořád se to špiní a je v tom horko. O zástavbě hydragasu docela uvažuji, poslední týden neustále přeskakuji mezi F a TF a musím říct, že F mě baví více a pohodlí je nesrovnatelné, ale na delší cestu než 100 km jedině TF 
BTW. eF pravděpodobně půjde na díly, tzn. kdyby někdo měl o něco zájem, tak se hlašte.

BTW. eF pravděpodobně půjde na díly, tzn. kdyby někdo měl o něco zájem, tak se hlašte.
Myslis, ze by v tom efku bylo neco, co bych mohl potrebovat? 

Gratulace k autu
Proč raděj TF na dálku, když je F pohodlnější ??

Proč raděj TF na dálku, když je F pohodlnější ??
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Taky jsem nepobral....
-
Karle dekuji, zatim je predemnou spousty prace s odstranenim vad, ale jinak je to docela dobry zaklad. Myslim si, ze na konci srpna budu mit hotovo, tak by jsme mohli usporadat projizdku, nebyl jsem treba v tomto muzeu http://www.automuzeum-pelechov.cz/Autom ... uzeum.html
F - pohodlne a hrave na kratke vzdalenosti, i s tlumici GAZ krasne zehli diry Stredoceskeho kraje, ale...
TF - prijemne na dlouhe vzdalenosti, vyssi vykon v kombinaci s dobrou stabilitou pri vyrazne vyssich rychlostech, celkove i lepsi zpracovani interieru (suche zipy u vseho co muze vrzat) atd.
F - pohodlne a hrave na kratke vzdalenosti, i s tlumici GAZ krasne zehli diry Stredoceskeho kraje, ale...
TF - prijemne na dlouhe vzdalenosti, vyssi vykon v kombinaci s dobrou stabilitou pri vyrazne vyssich rychlostech, celkove i lepsi zpracovani interieru (suche zipy u vseho co muze vrzat) atd.
čaute chlapi, mám dotázek, nemáte někdo sadu předních světel na Fko? Byl jsem na STK a tam zjistili, že jsou na autě světla na anglickou verzi a tak mě vykopli, tedy to jsem nečekal, že může být takovýhle problém. No a aby se to posralo ještě víc tak další problém kola, v manuálu jsou psaná 16 palcová a nemám je napsaný ve velkým techničáku, tak musím vyrazit na ouřad a snad mi je tam zapíší. Bohužel dle technika z STK jsem závislý na dobré vůli úředníka
Setkal jste se někdo s něčím takovým a pokud jo jakou máte zkusšenost?? To je fakt neuvěřitelný, o Fko se starám jak o malý dítě a teď do toho tohle.