Specielně pro Trundu: velikost kufru
Re: Specielně pro Trundu: velikost kufru
tak si porid oboji - ZT v kombiku a k tomu Fko, to je idealni kombinace 

MGF a vzpominka na 214Si
, ted uz jen ty vzpominky ...

-
- Kontaktovat uživatele:
trunda: ted jsem nemyslel motorově dál ale cenově znatelně dál.
marvvin: jojo ideální kombinace jak důkladně vyprázdnit peněženku.
marvvin: jojo ideální kombinace jak důkladně vyprázdnit peněženku.
F ko myslíš MGF,že jo.Tam kdosi psal že má pérování hydragas a to bych zase nechtěl.Ještě když jste nebyli na světě,měl jsem Austin Allegro.Bylo to na tu dobu vyjímečné auto,až na ten hydragas.Jak stárlo a ty gumy v tom pérování taky,člověk nikdy nevěděl kdy praskne.Stačilo najet do díry a bylo vymalováno.Mě prasklo asi dvakrát,musel jsem si vyrobit pumpu na dohustování kapaliny a dokonce jsem jeden hydragas rozřezal,vyměnil gumovou planžetu,udělal příruby a jezdil dál,ale zase v horní komoře bylo málo dusíku,tak to bylo tvrdý.Ale vy jste ještě plní elánu a rádi montujete tak proč ne.Jo,zdá se mě že MG TF má pružiny.Anebo kecám.(ale ne o hydragasech).marvvin píše:tak si porid oboji - ZT v kombiku a k tomu Fko, to je idealni kombinace
jo jo, mas pravdu, MGF ma hydragas a MGTF uz ma pruziny, a dej pokoj s praskanim podvozku, zkus poprat neco optimistictejsiho 

MGF a vzpominka na 214Si
, ted uz jen ty vzpominky ...

To víš,stáří je opatrné.
Podle toho, co vidím, tak Hydragas v Fku při řádné údržbě nás ještě pár let trápit nemusí. Taky jsem zvažoval i tohle, kvůli větší komplikovanosti a náročnosti údržby....jenže Tfka jsou o tolik dražší, že se to na Hydragasu neproúdržbuje za hodně dlouho a od roku 2000 je v tom autě o hodný kus elektroniky víc a já se držím zásady, že jak má místo počítadla display , nebo plyn není ovládanej lankem, ale dálkově elektricky z Bruselu
, tak pryč od toho.

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Trundo, na Tvým místě bych si na nejbližším meetingu ozkoušel jak Fko, tak 75 a uvidíš, kam Tě to potáhne.
Mě osobně se kombinace 416 Tourer (v krásný bílý barvě) a eFka velmi zamlouvá. I pragmaticky : do labutky jsi nasypal hromadu jásalek a auto máš kupě na dlouhý kilometry. 75 je řádově složitější a náročnější na údrbu - 416 je vcelku jednoduchý a nenáročný auto. Nehledě na to , že ceny 75 poletěj ještě dolu, kdežto u eFka si myslím, že se cena bude držet.
Mě osobně se kombinace 416 Tourer (v krásný bílý barvě) a eFka velmi zamlouvá. I pragmaticky : do labutky jsi nasypal hromadu jásalek a auto máš kupě na dlouhý kilometry. 75 je řádově složitější a náročnější na údrbu - 416 je vcelku jednoduchý a nenáročný auto. Nehledě na to , že ceny 75 poletěj ještě dolu, kdežto u eFka si myslím, že se cena bude držet.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Tak tak Karle... uvidim...
Donutil: no to ja si pamatuju docela dobre, ze se kdosi po dedine prohanel austinem
Vzdycky sem cumel co to je za faro... nj,znal jsem jen skodarny a nic vic
Mate ho jeste porad ve stodole?
Donutil: no to ja si pamatuju docela dobre, ze se kdosi po dedine prohanel austinem

Ne,ne vyměnil jsem ho za běžky.
P.S. ale nevím kdy jsi se čuměl.Prvního jsem měl v r.84 a byl červenej.
Aha.... tak toho cervenyho nepamatuju... to jsem se narodil
Ale toho zlatyho si pamatuju... a prave ze jsme byli s tatou kdysi u vas nahore... uz nevim proc... a ze jsem ve stodole videl toho zlatyho, tak se mi rozzarili ocicka
Uz byl teda pekne rezaty....