dovoz MGF
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: dovoz MGF
To se bude ještě přebrušovat? Jeto jakési dost krabaté.....
- GeneHawkins
Nerozumím? Na co?
Jo to byl jako ftííííp .... ty woe... bylo už celkem pozdě večer a mi po práci už moc mozek nefunguje
-
- Kontaktovat uživatele:
... myslíš jako že bych to nechal v tohle pomeranči???
Teď to zraje! Pak se to bude brousit do bezvědomí a pak se po poleje! Lak musí být eskalafíno!!! Kdyť je to pro tátu!!!
... jak říká známej, ten podklad musí zvonět, musí být hladký jak zrcadlo, lak pak bude nalitej jak já o víkendu
Teď to zraje! Pak se to bude brousit do bezvědomí a pak se po poleje! Lak musí být eskalafíno!!! Kdyť je to pro tátu!!!
... jak říká známej, ten podklad musí zvonět, musí být hladký jak zrcadlo, lak pak bude nalitej jak já o víkendu
Austin MINI25
Rover Mini CheckMate
MG MGF
Rover Mini CheckMate
MG MGF
Oukej
-
- Kontaktovat uživatele:
Paráda.
Ty jo! Pěknýýýý
Čím dál víc začínám zjišťovat, že mi MGF nějak chybí ve sbírce.... jednu cestu z práce jsem si měl možnost vychutnat bez střechy a tak kurnik vím, že by se mi to líbilo častěji
Čím dál víc začínám zjišťovat, že mi MGF nějak chybí ve sbírce.... jednu cestu z práce jsem si měl možnost vychutnat bez střechy a tak kurnik vím, že by se mi to líbilo častěji
No pekne se to vyrysovalo! Moc hezkej kousek!
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Za jízdy pravidelně bliká kontrolka otevřených dveří. Pokud cokoliv otevru svítí trvale, když je vše pozavírané, tak bliká. Máte nějaký nápad???
Austin MINI25
Rover Mini CheckMate
MG MGF
Rover Mini CheckMate
MG MGF
v podstate je otazka, kde ten vakl je, ze vybrace pri jizde prerusuji kontakt... resp spojuji.brooklynspeedy píše:Za jízdy pravidelně bliká kontrolka otevřených dveří. Pokud cokoliv otevru svítí trvale, když je vše pozavírané, tak bliká. Máte nějaký nápad???
Vychazim jen ze znalosti ZR a jeho dvernich spinacu, ale hadam to bude dost podobne, pokud ne stejne. otevrel bych jedny dvere, zatlacil na ten cudl a zkusil jak moc citlive se chova... to stejne druhe a pripadne mrkl zda neni neco takoveho i pro kufr / kapotu (jestli to rozsveci tu kontrolku).
Treba je jenom unavena pruzinka nebo je to zoxidovane v tech spinacich. nebo se to spatne namontovalo. Aspon u ZR ty dverni spinace drzi jeden sroubek.... jo a taky, on ten sroubek vede do kastle, aby to uzemnil.... do spinace vede jeden drat, a sroub ho uzemni (ve spinaci se ta zem rozepina) tak treba je to ted zalakovane...