bez vody :(
Re: bez vody :(
az do konce ledna, tak to budu muset najit nahradni reseni, nemuzu porad dolejvat chladici kapalinu ...
MGF a vzpominka na 214Si
, ted uz jen ty vzpominky ...

Co takhle Zakar, Benešov máš kousek. Tel. na Zakara 603474419
no vidis, na nej sem zapomnel, zas tak kousek to neni, a z prahy se dostanu domu i bez auta
ale uvidime ...
edit > tak zakar je dalsi vytizenej clovek, takze asi budu jen dolejvat a cekat az nekdo bude mit cas

edit > tak zakar je dalsi vytizenej clovek, takze asi budu jen dolejvat a cekat az nekdo bude mit cas

MGF a vzpominka na 214Si

No hezký...podívej, odkud to teče, můžou to být trubky pod autem...
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
to bylo prvni, ze sem zajel na jamu, ale neumel jsem prijit na to kde to tece, nejvic je to mokry kolem rozvodu, ale ruzovej je i blok motoru smerem k sedackam, ale tam se to jen mohlo roztahnout provozem ... ale jeden nikdy nevi, hadice ktery jsem videl nebo nahmatnul byly suchy a na svym miste ...
MGF a vzpominka na 214Si

Může být i pumpa.....stalo se mi, že servisák přepnul řemen a pumpa se odporoučela.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
jj. taky bych to videl na pumpu, ale novou nemam, a i kdybych mel, tak se asi do vymeny sam poustet nebudu, mozna bych udelal vic skody nez uzitku ...
ale prijde mi ze to zacina tect cim dal tim vic, takze asi odstavim auto a budu cekat az bude mit nekdo na to cas 

MGF a vzpominka na 214Si

První pumpu jsem si měnil zrovna na Meggie, přístup je sice slabší, ale jde to - trvalo mi to cca 4hodiny, i s nastavením rozvodů, který jsem taky dělal prvně. Čas odpovídá, že jsem to dělal prvně a mazlil jsem se s tím 

Tak se hoši i já přidávám k tématu. Už i mi se někde tratí voda.
Nepatřím k těm, kteří se v tom vrtají (bohužel nemám na to prostory a znalosti), ale když jsem to hodil svému mechanikovi, zahlásil "hadička". Uff, nic závažného. Nicméně hadička je vyměněná a voda se tratí dál. V oleji po ní není ani památky, motor necuká a jede v pohodě, takže chyba je kdoví kde. Po svátcích to k němu stavím znova, ať mi to proleze. Do té doby budu dolívat.
Nepatřím k těm, kteří se v tom vrtají (bohužel nemám na to prostory a znalosti), ale když jsem to hodil svému mechanikovi, zahlásil "hadička". Uff, nic závažného. Nicméně hadička je vyměněná a voda se tratí dál. V oleji po ní není ani památky, motor necuká a jede v pohodě, takže chyba je kdoví kde. Po svátcích to k němu stavím znova, ať mi to proleze. Do té doby budu dolívat.

a ztraci se ti v motoru nebo zustava louzicka pod autem ?
MGF a vzpominka na 214Si

... pod autem nic nepozoruji, tak mám obavy, že v motoru. 
Dolil jsem nemrznoucí kapalinu na maximum, zapsal si datum a km a čekám, kdy mi to spadne na minimum.
Jsem zvědav, co se z toho vyklube za závadu.
Věřím, že 31.12. skončí můj "investiční" rok a od 1.1. už budu jen jezdit a užívat si v Meggie.
Pravda, pokud pominu ještě nutnou investici do plátěné střechy.

Dolil jsem nemrznoucí kapalinu na maximum, zapsal si datum a km a čekám, kdy mi to spadne na minimum.
Jsem zvědav, co se z toho vyklube za závadu.
Věřím, že 31.12. skončí můj "investiční" rok a od 1.1. už budu jen jezdit a užívat si v Meggie.

Pravda, pokud pominu ještě nutnou investici do plátěné střechy.