dovoz MGF
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: dovoz MGF
ono nemusíš ani nastartovat a bliká to. klasický čudl je jen v přední kapotě, ten jsem zkontroloval. V zadní to spíná přímo zámek, ten jsem taky cely rozebral a vyzkoušel.
Ve dveřích je spínač taky v zámku, takže dnes mi čeká rozborka dveří. Taky mi napadlo jesli není porušený kabel jak se láme ve "futrech".
Ve dveřích je spínač taky v zámku, takže dnes mi čeká rozborka dveří. Taky mi napadlo jesli není porušený kabel jak se láme ve "futrech".
Austin MINI25
Rover Mini CheckMate
MG MGF
Rover Mini CheckMate
MG MGF
Počkej.... a to blikání, teď píšeš, že je pravidelné. Tzn. jako že v pevném intervalu, ne dle vibrací auta?
-
- Kontaktovat uživatele:
Aaaaaaaha... tak to je jiná 
Tak to nějak blbne immo... bych typoval, že je nějak obejité, deaktivované.
Pokud odemkneš dálkou, tak blikající ledka při zavřených dveřích a svítící při otevřených, musí zhasnout.
Takto to vypadá, že tam někdo dal bypass a jde nastartovat i s aktivovaným immo.
Prosím tě... jde nastartovat i po té, co jsi odemknul jen klíčkem?

Tak to nějak blbne immo... bych typoval, že je nějak obejité, deaktivované.
Pokud odemkneš dálkou, tak blikající ledka při zavřených dveřích a svítící při otevřených, musí zhasnout.
Takto to vypadá, že tam někdo dal bypass a jde nastartovat i s aktivovaným immo.
Prosím tě... jde nastartovat i po té, co jsi odemknul jen klíčkem?
Taky jsem se díval do manuálu,že MGF nemá kontrolku dveří, takže se jedná spíš o kontrolku alalrmu
Přesně tak.
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
S tímhle by to fakt chtělo za Zakarem, nebo Lenhamem a dát do pořádku spárování ECU a jednotky alarmu/immo... a napárovat klíčky.
-
- Kontaktovat uživatele:
... já tam prostě jednu kontrolku nad kontrolkou posilovače mám! Doma vyfotím.
Jinak kontrolka alarmu na dálku normálně reaguje. Jakmile zmačknu zhasne. Je fakt, že mám auto ted furt odemčené, po čase zase začne svítit, ale jakmile aktivuji dálku tak zhasne. Auto jsem po odemknutí klíčkem ještě nestartoval - doma vyzkouším.
Jinak kontrolka alarmu na dálku normálně reaguje. Jakmile zmačknu zhasne. Je fakt, že mám auto ted furt odemčené, po čase zase začne svítit, ale jakmile aktivuji dálku tak zhasne. Auto jsem po odemknutí klíčkem ještě nestartoval - doma vyzkouším.
Austin MINI25
Rover Mini CheckMate
MG MGF
Rover Mini CheckMate
MG MGF
A není to kontrolka otevřeného kufru?
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nemám teď možnost studovat manuál, ale co takhle indikace vybité baterie v DO? Někdy bývá vysvětlení prozaické...
To se indikuje přímo ledkou alarmu....
-
- Kontaktovat uživatele:
Závada pojistka č.12 - mi asi klepne. Ta kontrolka je asi fakt jen na kufr ale reagovala i na dveře. Po výměně pojistky na dveře nereaguje a když zapnu zapalování tak NEBLIKÁ. Snad se moudří i ten alarm 
Jdu zapojit klaksony a uvidíme jak dlouho bude klid

Jdu zapojit klaksony a uvidíme jak dlouho bude klid

Austin MINI25
Rover Mini CheckMate
MG MGF
Rover Mini CheckMate
MG MGF
No to je hodně zajímavá souvislost.... na to je primárně ta pojistka č.12??? Že by kvůli tomu pak proud tekl někudma jinudma??? To by byl pěkný hnus a bota od toho, kdo to navrhoval.... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Pojistka c.12 je na hodiny, rádio, osvětlení interiéru vozu
Každopádně stejný problém měl jeden Angličan na MGF 1.6

Každopádně stejný problém měl jeden Angličan na MGF 1.6

Austin MINI25
Rover Mini CheckMate
MG MGF
Rover Mini CheckMate
MG MGF