Hlásí se nováček :-)
Re: Hlásí se nováček :-)
pokud by nekdo shanel kapotu, celou nebo na vyvrtani dir, jedna se mi tu jeste od prestavby vali 

MGF MKI prestavba na TF - prodano
MG ZT-T 190 MKI - zniceno
a kdyz poradne svezeni, tak MK Indy 520kg 140ps
MG ZT-T 190 MKI - zniceno
a kdyz poradne svezeni, tak MK Indy 520kg 140ps

Tak bando jedna, všem Vám přeji pěkné vánoce, bohatou nadílku po stromečkem a hlavně mnoho šťastných kiláčú v příštím roce s Vašimi vozítky
k tomu slunce nad hlavou a jen radost a spokojenost po celý rok.

-
Taktéž se připojím s přáním úspěšného vkročení do roku 2013.
No fuj, styď se! Já čekám víc než měsíc na slušný počasí, abych převez mgf z dílny do garáže, protože se mi nechce ho tahat do toho posolenýho sajrajtu a tys to vozil možná v ještě horších podmínkách. 

No, to opravdu není moc vhodně zvolená fotka na PFko
... i když snaha by se cenit měla 

Jasně, snaha se cení. Ale dobře, že to auto prodal. Já už ho takhle na sněhu rozhodně nenechám. 

Kolegáčci na kabriolety.com je už plán srazů na 2013, začíná to otevíráním sezony v Brně, mezinárodní sraz kabrio Velký Vřešťov a další,, koukněte a mohli by jsme zajet co,,
já už má absťák jaxviňa,, 

Ani mi nemluv... jesteze je garaz pod snehem/ledem/blatem. Stejne radsi nenosim od ni v kapse klice, protoze bych mel velkej problem pri ceste z prace se tam nezastavit. Denne chodim okolo 
No snad uz brzo bude hezky.

No snad uz brzo bude hezky.
U nás bylo cca před týdnem jakž takž sucho a slunko. Tak jsem neodolal
Aspoň kousek.
Na kabriolety už jsem se díval, snad letos stihnu Brno, nějak mi to každý rok uteče

Na kabriolety už jsem se díval, snad letos stihnu Brno, nějak mi to každý rok uteče

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
-
Já jsem v garáži u mg témeř každy den a z akci, které bych chtěl tento rok navštívit, bych jmenoval miata cup a podebradsky zlatý píst. Neplánuje někdo uspořádání srazu, jaky jsem stvořil minuly rok já?
Kluci, když pominu srazy Roverů, kam jezdím rád, bo jsme z jednoho vrhu, tak na k@abrioletech mi chybí termín Brna. Kdy to je ? Nějak ho nemůžu najít. Na Miatu bych se jel podívat a Vřešťov mě taky láká. Přemýšlel jsem taky o srazu u nás na Slovácku (Buchlovice, buchláky jako kopec na fajn projetí, Kyjov náměstí na sraz, nějaká hospoda na jídlo, třeba taky Pezinská baba na průjezd) ale nevím, Je to trošku z ruky a dost kiláků pro vás ze západu
V garáži jsem každý druhý den. Už jsem oznámil kamarádovi, že jakmile mi shodí Jaga ze zvedáku, tak tam na chvíli půjde 75 a potom nadlouho MG. Čepy na zadní nápravě, ložiska a bude jaro
. A nebe nad hlavou
. Co tak založit rubriku ve srazech pro nás bez střechy ? Možná by nám mohl pomoct i Roman75 se srazy, co jsou na Slovensku. Ale zas to je jen o umístění, mám to do Plzně stejné daleko jak do Košic.
Vrátím se k tomu Slovácku, docela mě láka : sraz Hodonín, odjezd na Babu, kávička nahoře, návrat zpět, buchláky, pozdní oběd, odjezd. Cca 300 kiláků v příjemném prostředí. Tak nevím

V garáži jsem každý druhý den. Už jsem oznámil kamarádovi, že jakmile mi shodí Jaga ze zvedáku, tak tam na chvíli půjde 75 a potom nadlouho MG. Čepy na zadní nápravě, ložiska a bude jaro

Vrátím se k tomu Slovácku, docela mě láka : sraz Hodonín, odjezd na Babu, kávička nahoře, návrat zpět, buchláky, pozdní oběd, odjezd. Cca 300 kiláků v příjemném prostředí. Tak nevím

MGF 1.8 VVC; Jaguar S-type 4.2L; Rover 75 1.8/88 kW; Daimler X350 4.2L LWB SC; Jaguar XJS V12 5.3L Hess&Eisenhardt
Dnes budu trávit večer s AnderNem, tak dáme konečně dokupy termíny našich srazů a oslovíme organizátory s návrhem termínů.... už se to musí dát konečně dokupy...
Dieter by se už mohl konečně pochlubit, co to koupil... 

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
-
Ale takový pekáč, to ani nestojí za to o tom mluvit...
Já jel dnes kolem Sosny, tak mě napadlo uspořádat sraz ve směru na Kokořínsko, třeba i ve stylu AOS. Lidi kolem Miat jsou fajn, nějakou dobu již navštěvuji jejich srazy a komunitu, a předpokládám, že se zúčastním všech 3 plánovaných závodů.
Já jel dnes kolem Sosny, tak mě napadlo uspořádat sraz ve směru na Kokořínsko, třeba i ve stylu AOS. Lidi kolem Miat jsou fajn, nějakou dobu již navštěvuji jejich srazy a komunitu, a předpokládám, že se zúčastním všech 3 plánovaných závodů.

Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775