Ahoj všem, rozhodl jsem se ,po skončení mé motorkářské éry, pro koupi kabrioletu, nejsem už mladík(stařík ale taky ne...

) Ve výběru mám mazdu MX5, BMW Z3, M SLK 200K a MG TF. Nejsem žádný sprinter a chci to auto pro relax , dovču a když mi dcera s čerstvým řidičákem náhodo rozbije rodinný vůz, abych se měl jak dostat do práce...

. MX 5 už jsem skoro vyřadil( vystupování není nejsnadnější

ale hlavně co jsem viděl tak hodně rezavé za ty prachy) , BMW Z3 je dost drahá, byť taky stylovka..., M SLK 200 K je zase vybavený a relativně pohodlný ale objevil se MG TF a ten se mi zalíbil

. Sháním tedy informace jak je to se spolehlivostí a "mouchami" u tohoto vozu. Můj zájmový vůz (MG TF) nemá údajně moc najeto...cca 65000, těsnění pod hlavou už bylo měněno... a dost dalšího k tomu, vypadá to, že o něj bylo staráno s láskou ale trochu se bojím neznámého...anglického. S autem počítám na delší období, jen bych se do něj nerad vysypal hned na začátku. Máte někdo zkušenost s vlastnictvím MG TF a co mě případně čeká? Obecně se na motory Roveru (tady je 1,8, 100 KW) nepíšou moc oslavné ódy. Auto se mi líbí ale potřebuji nějaké zasvěcené info. Sám mám zkušenosti s It. motorkami, každý chytrák je pomlouval a já s nimi neměl vážnější problém... Jak je to tady s MG fakt netuším. Za případné odpovědi díky. Laďa