Pomoc s koupí vozu
Pomoc s koupí vozu
Vážení (budoucí) kolegové! Mám vyhlídnuté MGF, už jsem se s ním i projel, ale neměl jsem z auta úplně dobrý pocit. Proto bych byl velmi rád za každou radu, ideálně konzultaci přímo u prodejce. Jsem z Kroměříže, pro ochotného odborníka z okolí rád přijedu a nemám problém konzultaci a utracený čas finančně kompenzovat.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomoc s koupí vozu
Dobrý den, na Olomoucku a Kroměřížsku je dost lidí, co by o tom mohli něco říct.
Otázka je, zda chodí sem a čtou... ono je potřeba se nakontaktovat na zdejší borce s MGF MGTF a poradit se.
Není to auto pro každého a počítejte s tím, že se do toho dost vysypete, jinak by to nestálo "pod 100tis."
Samozřejmě pokud je to leštěnka za 199 tis. tak to bude znatelně lepší.
Vůz vyžaduje pravidelnou odbornou údržbu, zejména motor a šasi.
Odmění se neuvěřitelnými jízdními vlastnostmi, motor před zadní nápravou dělá skvělé těžiště.
Musí být garážováno jinak za tři zimy shnije.
Otázka je, zda chodí sem a čtou... ono je potřeba se nakontaktovat na zdejší borce s MGF MGTF a poradit se.
Není to auto pro každého a počítejte s tím, že se do toho dost vysypete, jinak by to nestálo "pod 100tis."
Samozřejmě pokud je to leštěnka za 199 tis. tak to bude znatelně lepší.
Vůz vyžaduje pravidelnou odbornou údržbu, zejména motor a šasi.
Odmění se neuvěřitelnými jízdními vlastnostmi, motor před zadní nápravou dělá skvělé těžiště.
Musí být garážováno jinak za tři zimy shnije.
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Díky za reakci. Něco jsem si už načetl, tak zhruba vím, do čeho jdu. Garáž mám, v druhé i servisní jámu. Plnění hydragasem, jak se zdá, by taky neměl být problém.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
kde je auto k prohlidnuti? Jsem z Otrokovic a delam i servis
-
A není stříbrné?
Ano, za 120.000, s hard topem.
-
Tak na něm jsem byl tak před měsícem plnit hydrogaz auto v pěkném stavu ale cena dost přestřelena projíždět jsem ho nepřijížděl
S tou cenou máte pravdu, její součástí je zmíněný hard top a zimní kola. Auto se ale dost třepalo a brzdy taky žádná sláva. Minimálně by to chtělo výměnu kotoučů a otázka je, zda by se toho třepání dalo zbavit novou geometrii nebo jen prostým vyvážením kol. Proto bych potřeboval někoho se zkušenostmi s jízdním projevem MGF.