Sportovní podvozek (snížený podvozek)
-
- Kontaktovat uživatele:
Sportovní podvozek (snížený podvozek)
Po třech týdnech neustálého ježdění, kdy jsem s angličákem najezdil bezmála 3000 km mě auto dokáže pořád nečím překvapit. Nejdená se jenom o krásné zážitky z jízd, těch by bylo mnoho, ale jsou to i technické věci. Neustále na něm pracuji ( každá chvíle, kdy mám čás), dělaji se upravy atd. Dneska mne ale překvapila jedna věc trochu více - po pondělní jizdě s kamarádem v Mini, s works, u kterého má dělaný sportnovní(závodní podvozek) jsem nechápavě uvažoval nad tím, jak to, že mé auto je mnohem a to zcela mnohem tvrdší, než jeho sportovní podvozek, ale dále jsem nad tím nepřemýšlel. Překvapení nastalo ve chvíli, kdyz jsem si dneska omrkával inzeráty, zajimalo mě, jestli se prodává dalši kousek, cena atd. a z fotek jsem došel na to (pokud to není nějaký foto klam), že moje přední kolo je mnohem blíže k blatníku, než u ostatních aut na inzerátech a zadní asi též. Dá se nějak zjístit, jestli je tam upravovaný podvozek, proto že i ůdaje o záklonu předních kol na geometrii, kterou jsem podstoupil v sobotu se od tabulek lišily.
MG TF 1.8i 100 Kw
Re: Sportovní podvozek (snížený podvozek)
.... polozim mozna stupidni otazku, ale mas skutecne MG TF? Nemas MGF s faceliftem? .... resp. mas tam pruziny, nebo hydragas? Jinak podvozek v TFku je tvrdy urcite vic jak v MINI, uz jen proto, ze je tak konstruovan, ma kratsi ramena... vepredu ma rovnobeznik... proste konstrukce je nesrovnatelna... kazdopadne jsi koupil auto, ktere urcite neomrzi 

-
- Kontaktovat uživatele:
Prozatím se stále považuji co se týče tohoto auta za laika, ale 100% to TFko je
, je to model 2003, měchy se nepoužívají jestli se nepletu od roku 2000 a u TF vůbec. Auto má tlumiče a péra jako klasické auto. Když tedy pak ale porovnám výšku mého auta s jinými, tak je tam znatelný rozdíl, aspoň tedy přes fotky. Můžu sem dát fotky
. No jediné co asi omrzí je špatná dostupnost dílů a jejich cena, jinak asi vážně nic...

Naposledy upravil(a) AnderN dne pát dub 29, 2011 1:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Používej tlačítko Odpovědět, když reaguješ na příspěvek nad sebou.
MG TF 1.8i 100 Kw
To ze mas rok 2003 nutne neznamena, ze jde o MGTF... protoze to bude nejspis rok prvni registrace... teda pokud nemas opravdu potvrzeny, ze je to rik vyroby. Jinak MGF II se delalo do roku 2002 a tez se muzou objevit kousky, ktere maji misto hydragasu dane pruzinove nahrady... takze pak tech znaku MGTF zbyva pomalu
http://en.wikipedia.org/wiki/MG_F ....

Pokud to má TF nasávací otvory k motoru na zadních bocích a příslušné prolisy, tak to bude TF. Poslední F sjelo z linky 3.1.2002
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, je to 100% MG TF, vzhledově to jde poznat ihned (sání k motoru, přední maska a světla, zadní středové brzdové světlo), taky od nej mam dokonce velky TP
, take nemecky manual a cist umím taky
. Hodím Vám sem odkaz na fotky
http://ancwr.rajce.idnes.cz/Anglicak_TFko/ Mám tam i vyfocené to přední kolo (výška blatník a pneu)

MG TF 1.8i 100 Kw
Tak ja uz ti budu verit
... mimochodem podle velkeho TP se taky ridit neda... ty lamy na dopravnim umi registrovat akorat Skodovky... ja mam taky Kupecko v technicaku napsany jako Rover 416 (myslim) a ze to ma 5 mist k sezeni
(5 lidi by se tam nenarvalo ani na klin
)
Jinak s tim podvozkem nejlepe zvednout a podivat se co tam je...

Jinak s tim podvozkem nejlepe zvednout a podivat se co tam je...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ták dík, že už mi věříš
, no měl jsem od něj i velký německý TP, tam by se těžko spletli. No zvednout to budu muset, docela mě to zajimá, proč to tak je, co tam je, musím s tím k někomu zajet, ja osobně to asi nepoznám. Jinak pokud by byl, tak nevím jestli je to nejlepší řešení na ty naše silnce, už tak je to dost nízky a už tak si cestu plánuju dopředu, abych nejel nějakým tankodromem

MG TF 1.8i 100 Kw
podle fota kola, je to nizke jako u mne. Podvozek mam take extremne tvrdy. Jezdeni po koskach je jak s trakarem, ale zase na rovnem asfaltu je to zuzo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ukaž nějaké fotky auťáku
. Jj už první den, kdyz jsem do něj sedl, mi bylo jasný, že to auto chce rovný asfalt, jinak vám na jiné, hrbolaté, děravé cestě pukne srdce, teda aspoň já to tak zatím mám..Jinak k tomu podvozku, nemáš tam nějaké jine pružuny nebo tak něco, proto že když se podíváš na TFka, na googlu, tak jsou mnohem vyšší

MG TF 1.8i 100 Kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tam asi něco je upravovaného, hrabal jsem se v papírech, které jsem dostal k autu, mám tu dva papiry (3 strankove listy) od AMT-anhalt motorsport technik, na jedne se pise amt-sportfedersatz-sportovni pruziny a neco o sportovnim podvozku, necham pak prelozit a druhý papír taky od AMT Distanzscheiben- distancni, ale nevim co...tez prelozit
MG TF 1.8i 100 Kw
fota na strankach kabriolety com
hod jsem scan tady se urcite nekdo hodnej najde kdo umi NemeckyAncwr píše:Tak tam asi něco je upravovaného, hrabal jsem se v papírech, které jsem dostal k autu, mám tu dva papiry (3 strankove listy) od AMT-anhalt motorsport technik, na jedne se pise amt-sportfedersatz-sportovni pruziny a neco o sportovnim podvozku, necham pak prelozit a druhý papír taky od AMT Distanzscheiben- distancni, ale nevim co...tez prelozit

MGF 1,8 Trophy 160 and Jaguar X-Type estate 3.0l V6 MT 4x4, Range Rover l322 4,4
nerezové svody 4_2_1 Janspeead + tlumic TT/MK4, TrotB = 52mm, Sani GreenFilter
Powerflex ...nakoupeno ceka na montaz
http://moje.auto.cz/Dendy/stribrnak.html
Lidi o mě říkaji že jsem flegmatik......hm je mi to nejak jedno
Utržené sluchátko: 6088947sestsest
nerezové svody 4_2_1 Janspeead + tlumic TT/MK4, TrotB = 52mm, Sani GreenFilter
Powerflex ...nakoupeno ceka na montaz

http://moje.auto.cz/Dendy/stribrnak.html
Lidi o mě říkaji že jsem flegmatik......hm je mi to nejak jedno

Utržené sluchátko: 6088947sestsest
-
- Kontaktovat uživatele:
Ok, hodím to sem
, jako ja už jsem to asi nahrubo přeluštil- jsou tam sportovní pružiny a asi distanční podložky pod kolama... Jedete kluci toho 25.5 k sousedům do Rakouska
???

MG TF 1.8i 100 Kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Dávam sken dokumentů
, třeba to někdo přeluští a třeba se tím někdo inspiruje
http://ancwr.rajce.idnes.cz/Scanned_Documents/ první dva dokumenty budou distanční podložky pod kola a ty tři SPORT 1,2,3 jsou podvozek

MG TF 1.8i 100 Kw