MR2 nebo MGTF
MR2 nebo MGTF
ahoj,
momentálně mám MGF, pokukuju ale po necem novejsim. Uvažuju právě mezi Toyotou MR2 od r.v. 200 nebo MGTF motorove jsou an tom podobne. Nemáte nekdo zkusenosti s tou MR2? jestli to ma vubec cenu:-D nebo zustat u MG:-) na fora o MR2 jsem se koukal, ale tam jsou vsichni jako mi, MR2 je nejlepsi a nic lepsiho neni:-D tak se radeji ptam tady jestli nahodou najde nekdo kdo s tim ma nejakou zkusenost a nasmerujeme pro to spravne vozitko
momentálně mám MGF, pokukuju ale po necem novejsim. Uvažuju právě mezi Toyotou MR2 od r.v. 200 nebo MGTF motorove jsou an tom podobne. Nemáte nekdo zkusenosti s tou MR2? jestli to ma vubec cenu:-D nebo zustat u MG:-) na fora o MR2 jsem se koukal, ale tam jsou vsichni jako mi, MR2 je nejlepsi a nic lepsiho neni:-D tak se radeji ptam tady jestli nahodou najde nekdo kdo s tim ma nejakou zkusenost a nasmerujeme pro to spravne vozitko
Re: MR2 nebo MGTF
... a tobě se jako MR2 třetí generace líbí.... mi to příjde jako extrémně škaredý auto... Nicméně svezení to bude asi podobné. Ale rozhodnutí bude asi o srdci... zkus si MGTF, zkus si MR2 a co ti pásne lépe, do to jdi...
no jkao popravde jsem v MR2 nesedel a nikdy nejel, ono tady nikde kolem me v ostrave nic takoveho nejezdi. je to asi stejne jak jsem kupoval MGF tak jsem v tom sedel poprve jak jsem si ho vezl domu:-D jako mi se i libi, jen me u ni stve ze to nema zadny kufr ale vubec zadny:-( v tom ma MG presilu a taky v tom ze mam na nej spoustu doplnku z te starsi verze co mam ted. ale divam se jeste po necem jinem, a chci dvou mistne kabrio.
No tak pokud ti nedoporučím MGTF, tak už jedině snad Lotus Elise 

toho mel tatik, jednu sezonu. ale toho starsiho s tema kulatyma svetlama. jako to bylo dobre autko. jen z toho neslo vylezl a nalezt jak jsi mel natazenou srechu:-D a kdyz te chytl slejvak pri srolovane strese, tak ses modlil at je honem nejaka benzinka. protoze natazeni strechy s imbusama a vsim zabralo nejaky ten cas. Zlaty MGF:-D ale jinak zlete auto, to mas recht,-)
No vidíš
To jsi tu asi jediný, kdo se v Elise svezl.... pro mě to je sen Elízka jednou mít... je to AUTO.

MR2 bude mít pravděpodobně lepší zpracování interieru, jízdní vlastnosti bude nutný srovnat osobně - sice stejná koncepce, ale naladění podvozku je může hodně odlišit.
Mazda bude mít dražší díly - pokud budou potřeba.
MG má velký plus použitelného kufru - není problém dovolená.
Osobně mě musí takovýhle auto prostě chytit - jinak to nemá smysl. Takže bez svezení ani ránu.
pravděpodobně jsi chtěl napsat Toyota bude mít dražší díly, že Austin
Mazda bude mít dražší díly - pokud budou potřeba.
MG má velký plus použitelného kufru - není problém dovolená.
Osobně mě musí takovýhle auto prostě chytit - jinak to nemá smysl. Takže bez svezení ani ránu.
pravděpodobně jsi chtěl napsat Toyota bude mít dražší díly, že Austin
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když jsme u Mazdy, ta Miata (MX) není vůbec špatná, stavil bych ji na roveň MGTF.
Po MR2 jsem toužil někde okolo roku 1994, je to ale auto dost vzdálené od MGTF. Má jinou charakteristiku podvozku atd.
Osobně bych se spíše potácel mezi MX a TF. Lidi okolo MX jsou rovněž príma, pořádají akce apod.
Je to ale malé auto, asi o pořádný chlup menší než TF.
Nedaleko Lotusu...
Po MR2 jsem toužil někde okolo roku 1994, je to ale auto dost vzdálené od MGTF. Má jinou charakteristiku podvozku atd.
Osobně bych se spíše potácel mezi MX a TF. Lidi okolo MX jsou rovněž príma, pořádají akce apod.
Je to ale malé auto, asi o pořádný chlup menší než TF.
Nedaleko Lotusu...
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
Díky za opravu
....MX5 je menší (kufr i kabina), ale z mého pohledu ne razantně. Osobně je mi sympatičtější MX5, než MR2.

MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Mi též.... MXo má nižší těžiště, ale o to menší světlou výšku a co jsem párkrát za ním jel, tak to štrejchalo o kdejaký kamínek na silnici... MGTF asi bude na naše silnice pohodlnější, ale co se týká zábavy, tak ta je tam taky na 100% garantovaná... né nadarmo MXo v Anglii stojí pomalu u každého "druhého" baráku 

pokud chces bezproblemu jezdit a nevadi ze denne potkas min. dalsi 2-3 kusy, ber MR2/MX5...
pokud se v tom rad hrabes a chces mit styl, ber TF
pokud se v tom rad hrabes a chces mit styl, ber TF

MGF MKI prestavba na TF - prodano
MG ZT-T 190 MKI - zniceno
a kdyz poradne svezeni, tak MK Indy 520kg 140ps
MG ZT-T 190 MKI - zniceno
a kdyz poradne svezeni, tak MK Indy 520kg 140ps

asi mate pravdu, pujdu do TF to je hezci, ta MX5 se mi libi ale az ten posledni model, to uz je trosku jina cenova relace nez TF. mam i vybrane ted jenom dohodout volno a udelat si vylet:-D
co na to rikate?
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mg ... res=EXPORT
co na to rikate?
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mg ... res=EXPORT
... po tomhle pokukuje kolega v práci
.... vypadá pěkně... sic má obyč přední třmeny. Ale to není zásadní...

hovno, fakt? ja mu uz volal a rikal ze kdyz to vemu hned tak mi da cenu 3400 euro. ale chci to az na novy rok, tak at si kolega pohne:-D kdyz tak mi ho aspon musi ukazat:-D
No on to taky nechava až na jaro
.... ale aj rozhodnutí jestli bude kupovat, nebo ne.... snad mu to nadšení do jara vydrží