Ahojte, co na to říkáte, v celku povedené TF a za bomba prachy.
neznáte ho někdo? nebo nevíte o co jde?
http://www.sauto.cz/osobni/detail/mg/tf ... oFrom=list
P: MG TF 02 - co na to říkáte?
Re: co na to říkáte?
Dneska jsem na něho hleděl s kolegou, co uvažuje o koupi TFka
.... akorát on chce čerstvější ročník...

- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
V tomhle věku (10+) už je podstatnější aktuální stav, než rok výroby. Pokud o něj bylo adekvátně pečováno, tak může být v lepším stavu, než zanedbaný ročník 2004 nebo 2005. Ačkoliv na sporťák má nalítáno docela dost.
- Austin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Z Itálie, pražské značky, prodávající Česká Lípa, ..
jen po dovozu to tu prasilo nejmeně 5 lidí,
spíše 260tkm,...
pokud někdo prahne po MGF měl by zvednout prdel a zajet si k 1. majiteli do Reichu.
A za 69tkč to nemůže být hitparáda, ale pokladnička
jen po dovozu to tu prasilo nejmeně 5 lidí,
spíše 260tkm,...
pokud někdo prahne po MGF měl by zvednout prdel a zajet si k 1. majiteli do Reichu.
A za 69tkč to nemůže být hitparáda, ale pokladnička
Austin Allegro 1.5 MKII 76, Austin Princess 2.0 OHC MKI 76, Rover 200 CVT 1.6 Twincam 99, Mini Cooper 1.3 97
.... to je jasný.... jde čistě jen o to, co při tolika km spadá do úkonů v daném servisním intervalu... a při tolika km už je toho dost a kor pokud není zaznamenaná servisní historie.... ale když řekne, že spojka je nová, těsnění je udělaný, brzdy repasovaný, tak to může být velice slušný kup....
No souhlasím s názorem, že u těchto aut cenu dělá stav a ne ročník, u tohodle se mi zdá cena na FTko nějak moc nízká, navíc není vyfocený interier, kde se nechá poznat dost dobře jak to je "ošetřované" těžko soudit podle inzerce s nejasným původem, jediná šance je okouknout a posoudit na místě. Taky je fakt, že pokud někdo potřebuje rychle hotovost, tak musí s cenou dolů a to fakt brutálně, protože tyhle sranda auta v této době nejdou.
Re: P: MG TF 02 - co na to říkáte?
Přesně tak, jestli to někdo chce rychle prodat, tak ta cena musí jít dolů. Koukal jsem na ty fotky a z venku to vypadá docela pěkně, ale interiér toho poví taky hodně.