nestartuje, jenom točí startér
nestartuje, jenom točí startér
ahoj všem,
mám problém, jel jsem s efkem a najednou zacukal a chcípnulo, už jsem ho nenastartoval. Při otočení klíčkem se ozve bzučení (pal. čerpadlo?) otočím startér točí, ale ani neškytne. Když vrátím klíč o pozici zpět mám pocit, že to trochu blafne. zkoušel jsem odpojit hadičku paliva v tom místě kde je spojka, benzin vystříkl. To tlačítko na odpojení jsem zkoušel mačkat a taky nic. Napadá vás něco?
moc díky Martin
mám problém, jel jsem s efkem a najednou zacukal a chcípnulo, už jsem ho nenastartoval. Při otočení klíčkem se ozve bzučení (pal. čerpadlo?) otočím startér točí, ale ani neškytne. Když vrátím klíč o pozici zpět mám pocit, že to trochu blafne. zkoušel jsem odpojit hadičku paliva v tom místě kde je spojka, benzin vystříkl. To tlačítko na odpojení jsem zkoušel mačkat a taky nic. Napadá vás něco?
moc díky Martin
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nestartuje, jenom točí startér
Zkusil bych jestli hází cívka jiskru, je tam jedna a rozdělovač?
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Vicko a palec na rozdelovaci ,pokud je to starsi model sca do 99roku
Měl jsem v plánu dneska zkontrolovat kabely ke svíčkám a svíčky ale nestihl jsem to snad zejtra. Jinak je problém vyměnit víčko a palec rozdělovače? je potřeba potom něco seřídit? Nejsem mechanik jenom hobik
Nic na tom není...
Tak jiskru hází, ale slabou sundal jsem víčko rozdělovače a je rozpadlý uhlík, pružinka úplně zdeformovaná. Koupím nové víčko i palec snad to tím bude. Odkud kupujete díly? našel jsem mjauto.cz tam mají oboje.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díly kupuju podle toho kde jaký maj
Zkus to od nich vzít...

No, divim se ze zrovna J0hny nerekl, ze palec jedine original
..... Tak nahrada chvilku fungovat bude.... 

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
zase bych se tak nahrady nebal kdyz nebude za 50korun 

Njn.... Tak jestli nekomu stoji za to pak patrat proc auto nejde.... Porad mam v pameti moje zimni dobrodruzstvi 

Chlapy dam si poradit a připlatim nějakou pětku, ale zase nerad bych na to čekal 14 dní, už jsem nšco objednávál myslím, že z angloparts ( fakturu mam v práci tak si nejsem jistej názvem firmy), ale od nich to šlo poměrně dlouho. Takže jestli máte někoho osvědčenýho sem s nim.
z MJ jsem to bral pred casem taky kdyz se u myho delaly rozvody. a bylo to jeste levnejsi, pokud si dobre pamatuji neco kolem 200 a 160 kc. mno kazdopadne dva roky a 20tis km pozdeji, a stale to funguje...
MGF MKI prestavba na TF - prodano
MG ZT-T 190 MKI - zniceno
a kdyz poradne svezeni, tak MK Indy 520kg 140ps
MG ZT-T 190 MKI - zniceno
a kdyz poradne svezeni, tak MK Indy 520kg 140ps

-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo Trundo, už mi pomalu dochází, že je nás opravdu málo kdo kupuje dárečky do roveru většinu originál
Ani jsem se už nesnažil mu tuhle myšlenku vnucovat, nehledě na to, že určitě nechce čekat něž mu přijde z anglie

Co elektronika?? Imobilizer?? Pak bych se podival bezpecnostni palivovy ventil pokud auti nekde hoplo mohl vyskocit? pak to ma projevy palivova pumpa tlaci starter toci atd Location of fuel cutoff switch http://forums.mg-rover.org/showthread.php?t=323165

MGF 1,8 Trophy 160 and Jaguar X-Type estate 3.0l V6 MT 4x4, Range Rover l322 4,4
nerezové svody 4_2_1 Janspeead + tlumic TT/MK4, TrotB = 52mm, Sani GreenFilter
Powerflex ...nakoupeno ceka na montaz
http://moje.auto.cz/Dendy/stribrnak.html
Lidi o mě říkaji že jsem flegmatik......hm je mi to nejak jedno
Utržené sluchátko: 6088947sestsest
nerezové svody 4_2_1 Janspeead + tlumic TT/MK4, TrotB = 52mm, Sani GreenFilter
Powerflex ...nakoupeno ceka na montaz

http://moje.auto.cz/Dendy/stribrnak.html
Lidi o mě říkaji že jsem flegmatik......hm je mi to nejak jedno

Utržené sluchátko: 6088947sestsest