MG F - rada s nákupem
MG F - rada s nákupem
Ahoj, začal jsem koukat po nějakém kabrioletu a narazil jsem na tento inzerát: http://www.sauto.cz/osobni/detail/mg/f/ ... oFrom=list . Myslíte že z toho půjde udělat ještě pěkné auto? Jak moc reznou tyhle auta? Co jsem zjišťoval info, tak by to chtělo udělat nový lak a přední čepy. Po kolika km se například mění rozvody, i když předokládám že to u bazarového auta bude nutnost. A kolik se platí eko daň? Jde mi o to jestli radši nekoupit něco mladšího a mít to bez starostí.
-
Re: MG F - rada s nákupem
Ahoj, spousty odpovedi na tvoje dotazy naleznes na tomto foru, dobrym zdrojem jsou take Dietrovi stranky http://mgfcar.de.
K dotazum:
- cepy jsou velmi levna zalezitost a meni se celkem snadno, dost casto se stava, ze jsou prohnila spodni ramena na predku
- karoserie pokud nebyla vyrazne havarovana nebo nejezdila cele zimy v soli, tak je vetsinou bez vyrazne koroze
(pred koupi je vhodne karoserii opravdu dobre prohlednout, jen maloktere Mgf nebylo havarovano), u vetsich havarii dochazi k poskozeni ramu
- rozvody urcite provest ihned (vvc ma dva rozvodove remeny - kratky, dlouhy), vymeny standardne
- eko vypalne je 3.000,- kc (mg tf 0,- kc)
- zdali koupit novejsi je veci diskuse, osobne bych radeji trochu priplatil a koupil si MGF po roce 2000, kdy doslo k FL
(lepsi interier a dle meho soudu i kvalitnejsi zpracovani, ktere odstranilo spousty chybicek),
TF uz je uplne neco jinehe ( podvozek je vyrazne tvrdsi, jizda je rychlejsi)
- pro koupi doporucuji se sebou vzit sikovneho mechanika, ktery ma s timto typem vozidla zkusenosti
Dieter ( stastny majitel MG F a TF)
K dotazum:
- cepy jsou velmi levna zalezitost a meni se celkem snadno, dost casto se stava, ze jsou prohnila spodni ramena na predku
- karoserie pokud nebyla vyrazne havarovana nebo nejezdila cele zimy v soli, tak je vetsinou bez vyrazne koroze
(pred koupi je vhodne karoserii opravdu dobre prohlednout, jen maloktere Mgf nebylo havarovano), u vetsich havarii dochazi k poskozeni ramu
- rozvody urcite provest ihned (vvc ma dva rozvodove remeny - kratky, dlouhy), vymeny standardne
- eko vypalne je 3.000,- kc (mg tf 0,- kc)
- zdali koupit novejsi je veci diskuse, osobne bych radeji trochu priplatil a koupil si MGF po roce 2000, kdy doslo k FL
(lepsi interier a dle meho soudu i kvalitnejsi zpracovani, ktere odstranilo spousty chybicek),
TF uz je uplne neco jinehe ( podvozek je vyrazne tvrdsi, jizda je rychlejsi)
- pro koupi doporucuji se sebou vzit sikovneho mechanika, ktery ma s timto typem vozidla zkusenosti
Dieter ( stastny majitel MG F a TF)
Plnění hydragasu profesionální plnící stanicí včetně odsátí původní degradované kapaliny, poradenství při koupi MGF/TF (diagnostika, měření laku, komplexní prohlídky), nové plachty pro stažené střechy, výroba snižovacích čepů pro MGF atd. Praha - Beroun - Plzeň 720 343 775