motorova poistka opakovane zhori
motorova poistka opakovane zhori
zdravim mam taky problem, vcera som vypol auto a ked som chcel nastartovant tak nic ani tuk. tak som ho roztlacil a siel domov. doma som zistil ze motorova poistka cislo 7- 30amperov je vyhorena. ked dam novu poistku auto nastartuje a hned vyhori poistka zas.pise sa tam engine management.
vie mi niekto povedat co presne kryje ta poistka?
na anglickych forach pisali ze castokrat bola skratovany prepaleny kabel na lamba sonde. lamba sonda bola nova pred tyzdnom takze je to mozne sa niekde roztopila kabelaz o zvody.
ale ci ma niekto skusenost s tymto problemom a ak ano ci ho vedel vyriesit.
dakujem
vie mi niekto povedat co presne kryje ta poistka?
na anglickych forach pisali ze castokrat bola skratovany prepaleny kabel na lamba sonde. lamba sonda bola nova pred tyzdnom takze je to mozne sa niekde roztopila kabelaz o zvody.
ale ci ma niekto skusenost s tymto problemom a ak ano ci ho vedel vyriesit.
dakujem
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Re: motorova poistka opakovane zhori
Prvni se podivej na tu lambdu rekl bych ze tam bude ten problem asi ji spatne pridelali do drzaku
ahoj, ako to myslis zle k drziaku? viem to spravit alebo ju mam reklamovat.
robi to niekde na kablovom zvazku lambda sonde to sedi, pretoze ked vymenim poistku a odpojim lambdu tak startuje aj stale ale ked zapojim lambdu tak poistka po starte hned zhori
robi to niekde na kablovom zvazku lambda sonde to sedi, pretoze ked vymenim poistku a odpojim lambdu tak startuje aj stale ale ked zapojim lambdu tak poistka po starte hned zhori
Nic jednoduššího, než se ohnout pod auto a projít kabeláž....
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
mna zaujima co myslel tym, ze je spatne pridelana k drziaku?
bola montovana pred tyzdnom skusim ju vybrat ci nieco na nej uvidim.
bola montovana pred tyzdnom skusim ju vybrat ci nieco na nej uvidim.
Asi myslel kablík do úchytu. Kablík ti tam volně plandá a možná má propálenou izolaci o výfuk...
musim to vymontovat a pozret, boli tam dve tepelne izolacie na kabli plus som to premerala nic neni v skrate.
vymontujem uvidim
vymontujem uvidim
-
Ano na bloku je uchytka do ktere se kablik od lambdy prichyti aby se neprilepil na vyfuk ,Jak pise Karel nejlepsi se podivat a hned to uvidis 

aha moze byt, ja som ziadnu uchytku nenasiel.
kazdopadne problem vyrieseny, je to v lambde. vymontoval som ju a vsetky 4 kable boli zatavene teplom dokopy., mam tam origo tepelnu chranicku na kabloch a este jednu taku striebornu co bolo v aute a aj tak to zhorelo
kazdopadne problem vyrieseny, je to v lambde. vymontoval som ju a vsetky 4 kable boli zatavene teplom dokopy., mam tam origo tepelnu chranicku na kabloch a este jednu taku striebornu co bolo v aute a aj tak to zhorelo
Takže omlátit mechanikovi.... tuším že ten plechový háček, za který se to zašprtne je jakoby napravo z boku setrvačníku, jak je plechový kryt.
preco mechanikovy? ja som mechanik
, origo lambda napr z rimmerbross ma tie kable chranene poriadne a pri lambde je to poriadne pripevnane chranicka k lambde ale tu to planta

Aha
Hele, je jedno jaké to je, ale patří na kablík dát izolaci, pokud tam není a musí se to zaháknout do držáčku, pak s tím problém nebude.

-
Pokud jsi to tam nechal viset jak vemeno tak se pak nediv ze se to někde připeče mechaniku 

boli tam dve hranicky jedna na kabloch lambdy a druha taka strieborna cez celu lambdu taktze v tom neni problem.
a kable sa nikde nepripiekli o vyfuk ale promo pri vstupe do lambdy boli vsetky specene dokopy-
a kable sa nikde nepripiekli o vyfuk ale promo pri vstupe do lambdy boli vsetky specene dokopy-
Jo tááák.... tak to nějaká šmejdská lambda.