No ja ti musim taky gratulovat k novemu kousku!!!
'S' jezdi vazne jak motokara. V limitu to samozrejme jde do smyku, ale limit je o dost dale nez s jinymi auty. Navic ty okruhy jako Pisek a Myto jsou spis velke motokarove drahy, takze by se to melo chytat
O Myte jsem zatim nepremyslel protoze je to vsechno docela cerstve, tak bych nerad hned pridaval sramy. Navic tam je stale stary olej atd. Zatim nemame CZ znacky...
Planoval jsem tak pristi sezonu... Ale hrajes na tu spravnou notu a jestli budes takhle dal provokovat, tak tam jedu

Ty s tim pocitas?
Ja si prave myslim, ze i obyc 'S' musi byt nejmene tak o 5 sec rychlejsi
Parametry jsou dost podobne jako ZR (coz je jeden z duvodu proc jsem nekoupil S-ko uz drive). Je to papirove o 10kW silnejsi, ale zase to vazi o 80 kg vice. Na druhou stranu kroutak je vysoky ve vsech otackach diky turbu. Jsem sam zvedav, jak to pujde. Je to cele takove hezky tuzsi a sladene.
Vylepsovani zatim nebude. Po zkusenostech si myslim, ze dulezite je 1) ruce (napr. Tomas Ubl minuly rok v Pisku s R200 a 140 konmi); 2) pneu (Federali pasuji) a pak az vsechno ostatni.
Ohledne ladeni - Mini nahradi ZR i pritelkyne Octaviana. Ja dostal sluzebni auto a tak jsme meli 3 auta ve dvou lidech. Pritelkyne nechtela prodat Octaviana a jezdit v MG a ja prece taky nemuzu jezdit v hopacim koniku Octavii I z 2000 - to da rozum...

No ale to je dalsi duvod proc se nebude extra tunit...