K: ventily, hydroštely na mg ZR160
-
K: ventily, hydroštely na mg ZR160
zdravim, stala se mi taková nemilá věc praskl mi rozvoďák, myslel jsem, že to vše nějak přežilo.. ale nejdou nastavit vačky s klikou takže nejspíš sou zohybaný ventily.. nevíte prosim kde bych je mohl sehnat? kromě ebay?
Re: K: ventily, hydroštely na mg ZR160
Ojojoj.... jak se ti mohlo stát, že prasknul?
Minimálně výfukový potkaný budou.... obávám se, že eBay bude nejjednodužší, protože jinak bys asi musel měřit a shánět, jestli nepasují z něčeho jiného. Jsou totiž větší jak v ostatních K-Series. Hydroštely asi neřeš... uvidíš v jakém stavu budou až je vyndáš. Ale ty se taky případně neshánějí snadno. Opět asi nejlépe eBay, ale musí být zase na VVC, protože jsou taky jiný....
Minimálně výfukový potkaný budou.... obávám se, že eBay bude nejjednodužší, protože jinak bys asi musel měřit a shánět, jestli nepasují z něčeho jiného. Jsou totiž větší jak v ostatních K-Series. Hydroštely asi neřeš... uvidíš v jakém stavu budou až je vyndáš. Ale ty se taky případně neshánějí snadno. Opět asi nejlépe eBay, ale musí být zase na VVC, protože jsou taky jiný....
-
Re: K: ventily, hydroštely na mg ZR160
stalo se mi to z duvodu, ze jsem debil.. hold chybama se clovek uci a aspon se podivam do vvc motoru.. dneska se sunda hlava vcera se jen koukalo na vacky ty by meli byt ok.. ty hydrostely sou tu nekde popsany jak se testujou jestli jsou ok nebo ko ze?