moje ZeRo
Re: moje ZeRo
to ja viem, tieto dva mam v TP + este jeden "vybaveny"
inak, diky za uznanie

inak, diky za uznanie

Ano, spravny rozmer pneu na 16" je 205/50 .... Pokud tam mas neco jineho, tak to tam nekdy nejaky urednik blbe zapsal.... A pak mezi 16" a 17" je celkem nezanedbatelny rozdil.... Samozrejme, ze ZRko je na ty 16" zprevodovane, ale rozdil uz z principu tam je.... 
To ze je to hezci je jasny
Na Kupecko jsem si taky dal tyhle 17" a taky podle toho trpim.... A to, ze to s nema nejelo, jsem vyresil tim, ze jsem tam nacpal silnejsi motor 

To ze je to hezci je jasny

a co teprv az dam 15 plechy na ZIMU

ja 15'' plechy na zimu davam a pohoda, mam to v rozmere 195/60 R15... ano, je to rozdiel oproti 205/50 R16, ale da sa na to zvyknut a prisposobit jazdu. no ked zima skonci a ja prezujem spat na letne, tak ten pocit pri prvej jazde je "waaaau to sediii" 

.... myšleno jako že to na těch zimákách sice nedrží, ale za to jede jak praku 

ako drzi to na zimnych relativne v pohode, ale kedze je vyssi profil, tak citit ze sa bocnica pneu viac deformuje a tym padom je to take nervoznejsie, alebo ako by som to vyjadril...ale ako na vykone to neubere, moje ZeRo ide do otacok s radostou, ci na letnych, ci zimnych 

Správně ty 

a dalsi aktualizace vzhledu
tentokrat kol ... stribrna uz byla strasne olezla tak prislo na radu strikani zatim jen kol poklicky budou nasledovat tento tyden origo barevny zustane pouze znak na nich a zybtek taky cerne

Závidím, že máš znaky v tak dobrým stavu, že je na těch kolech můžeš nechat
Ještě barvu na brzdy to chce ale
Taky bych mohl přidat foto, mam taky nový kola 

na kolech mam krasny ale kapotu a kufr jsem ted dokupoval z UK
Nechci ti brát vítr z plachet, ale taková černá ta pěkná kola celkem zabíjí. Proti černému pozadí za koly není vlastně vidět, jak ta kola vypadají a člověk musí hodně zaostřit aby poznal, že to nejsou plecháče
Ale když se ti to tak líbí 

Hela,bacha na ty černý si dej,stříbrňáku! 

MG ZT-T 25K4F 140 kW 245 Nm.
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?
Mini SPI 1995 -> 18K4K 118 kW 174Nm?