Dneska jsem byl na vyjizdce a jel sem po cestě co mají udělanou plynaři, pěkný asfalt a par ostřejších zatáček tak mi to nedalo, zahřal jsem gumy a brzdy a jel sem. Otočil jsem to asi takhle 4x dost ostrou jízdou. Pak jsem jel chvíli v klidu at dochladím brzdy a zastavil jsem a když jsem vystoupil tak šel cítit smrad nevím jestli od spojky nebo brzd.Tak jsem se vydal na cestu domů a šlo slyšet že dost drhnou brzdy a pedál byl tvrdý jak když auto stojí nenastartované a párkrát se našlape.
Cestou jsem se stavil na benzinku protože jsem měl skoro prázdnou nádrž a když jsem se rozjel tak najednou šla brzda jak ma jít a brzdy už tolik nepřibržďovaly.
Ted můj dotaz, čím to může být ?? Jestli se brzdovka přehřala nebo někde uniká tlak z posilovače brzd a proto šel pedál těžko, nebo přibrždujou samostavy na zadní nápravě..
Jinak při jemnějším brzdění jdou cítit vibrace ve volantu, ale je koplý pravý přední disk tak to připisuju tomu. Jinak přední kotouče jsou v pěkném stavu a na destičkách je furt maso