MG ZR 160 - koupeno - nějaké rady?
Re: MG ZR 160 - koupeno - nějaké rady?
Spotreba 8l lpg? skoro bych tipl vice, se zr 160 mam prumernou uz delsi dobu 8.8l benzinu
Rover 214Si 1997 (prodáno) | Rover 25 2.0td MKII 2005 (prodáno) | MG ZR 160 2003 (prodáno) | Toyota Prius 2008 

Ok dik to je taky kousek
pracuji ve Vestci
a nejaky kontakt na tebe aby jsme se domluvili kdy?
Jezdim firemnim a mg je doma tak abych prijel nim do prace a pak se stavil.
no ale musim nejak ten altik opravit abych dojel na baterku a se svetlama by to bylo tak tak asi
bez svetel bych dojel ale rano je tma
i

pracuji ve Vestci

a nejaky kontakt na tebe aby jsme se domluvili kdy?
Jezdim firemnim a mg je doma tak abych prijel nim do prace a pak se stavil.

no ale musim nejak ten altik opravit abych dojel na baterku a se svetlama by to bylo tak tak asi

bez svetel bych dojel ale rano je tma

MG ZR 160
No ja to nemam zmereno jen co rikal prodejce ale vim ze real muze byt jiny ale i kdyby 10 l tak je to cenove jak za 5 l co je super.
MG ZR 160
No jo vlastně... na J0hnyho jsem zapomněl
.... sorry 
Záleží jaké trasy s tím budeš jezdit, ale na benzín je u kombinované spotřeby 8 litrů běžný... u plynu asi přeci jen o nějaký ten litr víc.

Záleží jaké trasy s tím budeš jezdit, ale na benzín je u kombinované spotřeby 8 litrů běžný... u plynu asi přeci jen o nějaký ten litr víc.
tak jeden altik je uz v servisu
tak uvidíme jaka bude cena opravy a kolik to pak vydrzi
no to uz bude celkem jedno kdyz bude brat 8 nebo 10l lpg hlavne ze cena za 100km bude max 180kc a kdyz budu setrit tak 140kc a to rozdil oproti benzinu 360kc pri 10l nebo 280kc kdyz jezdís opetrne a setris
no kdyz jedes tymto autem tak to hodne laka vytacet a slapat na plyn
Pozn. moderátora:
zkuste prosím psát česky, používat interpunkci a řadit text za sebe v logickém sledu, dodržujíce větnou stavbu. Děkuji.
Austin

no to uz bude celkem jedno kdyz bude brat 8 nebo 10l lpg hlavne ze cena za 100km bude max 180kc a kdyz budu setrit tak 140kc a to rozdil oproti benzinu 360kc pri 10l nebo 280kc kdyz jezdís opetrne a setris

no kdyz jedes tymto autem tak to hodne laka vytacet a slapat na plyn

Pozn. moderátora:
zkuste prosím psát česky, používat interpunkci a řadit text za sebe v logickém sledu, dodržujíce větnou stavbu. Děkuji.
Austin
MG ZR 160
-
- Kontaktovat uživatele:
Mů tel 6035929třicetsedum
dekuji moc, ozvu se
jinak tedy jsou jeste fotky toho auta
http://mg-zr.autobazar.cz/inzerat/12090 ... r-1-8-lpg/
kdyz nafotim doma tak nejaky pridam
jinak tedy jsou jeste fotky toho auta

http://mg-zr.autobazar.cz/inzerat/12090 ... r-1-8-lpg/
kdyz nafotim doma tak nejaky pridam
MG ZR 160
Mám dlouhodobou spotřebu 10l+-0,5l/100km .
MGF, Tourer, RR P38,R75, MGF Trophy, Rover 200 BRM, Rover 827 Coupe, 827 Sedan, Elise S1, XK8 , Škoda Felicia(60´), 1000(64) + 1100(67)MB, 110R(70,71,72,78,80), Garde(83), W353(67,73)...prostě mě to baví.
Ahoj. Prosím o radu jakou chladící kapalinu do chladiče dát do MG ZR 160? Děkuji za info.
MG ZR 160
Pokud už tam je červená, tak červená.... jinak modrá... ale do ZR se myslím už od výroby dávala červená.... nic jiného se u toho myslím nerozlišuje.... no a samozřejmě pak nechat ověřit teplotu tuhnutí.
Děkuji. Ja to měřil a právě je tam skoro čistá voda. Ale asi to bude červená, má to takový zbarvení 

MG ZR 160
Aha... to mě nenapadlo, že už to může být tak naředěný, že už tu barvu ani nepoznáš 
... ne, fakt tam patří červená

... ne, fakt tam patří červená

No tak budu muset něco odpustit a dolít.
Ještě se zeptám na žlutou kontrolku motoru ta nesvítila když jsem koupil auto ale po dvou dnech se rozsvítila a na to odešel ten altík. A teď pořád svítí
ale auto jede myslím normálně. Teď jsem to byl projet ale na baterku když nedobíjí, chtěl jsem do pneuservisu vyměnit pneu ale bohužel jsem koupil 205/50 r17 ( použité ) ale ty tam dle obsluhy nedostanu
tak budu muset sehnat 205/45 R17 jak tam mají být. 

MG ZR 160
- AnderN
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jo, vyšší profil už může být problematický. Což o to, na ráfky bys to dostal, ale v podbězích je na to málo místa.
Proč svítí kontrolka motoru, to se snad zjišťuje na diagnostice, ne?
A dost zřejmě to souvisí s tím problémem s alternátorem.
Proč svítí kontrolka motoru, to se snad zjišťuje na diagnostice, ne?

Jj, ty kola víc jako 50 být nemůžou... už tak je kvůli těm velkým kolům omezený rejd, protože jinak to opravdu drhne... nemáš lepší na zimu pořídit 16"?