MG ZR alias ZeRo by Miskjo
Re: MG ZR alias ZeRo by Miskjo
hehe... no ja som to nechcel preplacat oranzovou, radsej som isiel decentnejsou cestou a iba to kusok ozivit.. a to som chcel najprv pouzit reflexnu farbu ale ta bola len na objednavku, tak som kupil tuto oranzovu metlu.. a samozrejme ze to neostalo len pri dizajne, ale poriesil sa aj komplexnejsi servis.. nech je pokoj
to je nějaká reflexní barva ten znak?
to je len vyrezaná nálepka z reflexnej fólie...
to se mi líbí
ďakujem..je to pekné, hlavne keď je tma, tak to tak "zasvieti" keď na to dopadne svetlo - také malé odrazky
mimochodom... ty si plzeňák ?
mimochodom... ty si plzeňák ?
ve tmě to musí bejt dobrý...ne nejsem plzeňák
Uf,uf,no,je to nepříjemné,vůbec to tam nepasuje ,tak snad to půjde nějak šetrně vytáhnout,ale už tam jsou zlomy co?Njn...Škoda toho
R 400 SDI 99
Sis sám zadařil, nebo ti někdo jiný zadařil? Vytáhnout to půjde pěkně, ale koukám že bez laku se to neobejde, což je horší.... chjo
no mozem si za to sam, ale sposobil mi to niekto iny (manzel mojej maminky) ked to chcete dopodrobna, nabral ma kamion ako situacia mi pride smiesna, ale dosledky su na zaplakanie proste sekunda a bolo... a co som tak kukal na nete opravu, taku tu expresnu,tak cena cca 4-6 tisic kč.. uff. idem setrit a v lete to snad dam dokopy.