R4ms3S píše:prostě to nedovolí převodovka, neumím to popsat. Sednu do Civica, vytočím 1 k 7 000ot/min a dovjku tam dám dvouma prstama úplně lehce, sednu do ZRka, vytočím 1 k 7 000ot/min a držím celou rukou a musím zabrat aby tam padla, nevím jak to popsat, prostě trvá né díky dráze, kterou musím udělat rukou, ale díky tomu, že mě nenechá přeřadit, zato když jsem se nechal svézt v TFku, tak borec měl vytočenou 2 třeba v 5000ot/min, klesly mu třeba ke 4000 a během sekundy přeřadil na jedničku, to já bych nikdy nedokázal udělat, nenechá mě to tam dát...
Tak ja mám tiež ZR-ko 160-ku a keď som jú kúpil, tak som mal podozrenie, že niečo s tou prevodokou je ... očividne to nie je len môj problém ... prevodovka z TF-ka je na tom teda lepšie? Trošku budem OT, ale ZR ko mi príde hodne také surové auto, nevychytané muchy. Niekto tu chválil ZR-kový podvozok, ale je, ako to poviem

... čudný

... budúci rok mám v pláne pár vecí, tak uvidíme .. no ..
A Aby som nebol celkom OT, vlečná náprava je to isté ako torzná tyč ?
Viem, že u P 306 fugovali super tieto nápravy aj s tým samonatáčaním. Tiež som niekde čítal, že polyuertán toto zabíja... tieź by som rád vedel o tom viac ...