Madop ZR 160
Re: Koupě ZR 160
Nechaval jsi hlavu tlakovat? Co komprese po repasi?
Hlavu netlakoval, kompresi nechám změřit v týdnu. Nějaký hodnoty ohledně tý komprese?
Rover 220 coupé turbo, MG ZR 160
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdo to celý dělal? Na tom většinou záleží nejvíc...hlavu natlakovat určitě, co jsi použil za těsnění pod hlavu?
Ty budíky se ti fakt povedly
Ty budíky se ti fakt povedly
Dělal mi to autoservis Pikal v Turnově. Hlavu mi rovnal pan Kořínek v Dobrovicích. Těsnění jsem měl od Lenhama.
Přemýšlím jestli ty budíky oloupat celý, ono to zas tak zle pod tím nevypadá a možná to bude lepší jak teď.
Přemýšlím jestli ty budíky oloupat celý, ono to zas tak zle pod tím nevypadá a možná to bude lepší jak teď.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dělali už to někdy na roveru? Nevím jestli to loupat sehnal bych nový budíky
Určitě bych jim to tam vrátil, že je to !&@#!
Určitě bych jim to tam vrátil, že je to !&@#!
Myslím, že na roveru ještě ne. Ale neřekl bych, že neumí. Protože když tu hlavu sundal, tak jsem si ji celou vzal a odvezl na srovnání a zpátky jsem ji přivezl kompletně odstrojenou. Dokázal to celý poskládat i když to časování nesundával on.
Co můžou stát "nový" budíky, 500? 1000? stejně až budou jiný to zkusím oloupat jak by to vypadalo co s nimi taky jiného.
Co můžou stát "nový" budíky, 500? 1000? stejně až budou jiný to zkusím oloupat jak by to vypadalo co s nimi taky jiného.
Jako taky bych to v první řadě reklamoval... neříkám, že je nutný to tlakovat vždy, ale když se mění těsnění v důsledku průsaku, tak je celkem riziko, že ten průsak nemusel být jen těsněním. Navíc většinou motoráři mají možnost tlakové zkoušky, tak když už to mají v ruce, tak jaký problém to zkusit..... někdo to odflákl a měl by to buď opravit a nebo vrátit peníze.
Ty budíky bych taky možná zkusil oloupat... fakt to pod tím nevypadá nejhůř I když ve dne ty čísla asi moc neuvidíš
Ty budíky bych taky možná zkusil oloupat... fakt to pod tím nevypadá nejhůř I když ve dne ty čísla asi moc neuvidíš
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Rekl bych ze jsou tam utopene vlozky ,asi ti nepremerili presah ,reklamovat
Takže změřit tlaky, sundat hlavu natlakovat, změřit vložky. Neví někdo co by tak vyšly ty vložky, kdyby byly špatný?
Čísla jsou vidět dobře, ono to bez tý folie dost svítí, jen to okolo se leskne. Focený je to ve dne.
Čísla jsou vidět dobře, ono to bez tý folie dost svítí, jen to okolo se leskne. Focený je to ve dne.
-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Vlozky spatne nebudou je problem z blokem jsou zatlacene zaklepane ....
Zkušený motorář si s tím umí poradit a vložku vypodložit. Měl jsem takto spadenou vložku na Labuti, motorář opravil a já pak vesele najezdil dalších 100 tis. km... takže ona to není zas taková hrůza. Ale chce to svěřit do rukou odborníka.
Tak to jsi mě trochu uklidnil. Já doufám, že to bude v montáži, ale takový štěstí mít asi nebudu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasný, prostě jim to vrať, ať tím koukaj něco udělat
Jako dělat těsnění pod hlavou a nezměřit přesahy, to je v podstatě diletantství...