Powerflex měl kamarád na BMW a ten rozdíl v tom jak to sedělo byl brutální, všechno šlo jako po másle, kdyby nestálo na celé auto ta sada skoro 10 000,- tak bych do toho šel, včetně těch x-power pružin, ale zatím je to hudba budnoucnosti

Co se sprintu týče, tak jsem se nechtěl s nikým hádat ale stopování stopkama kdy může být rozdíl klidně 1s při startu a 1s při dojezdu, dělá rozdíl klidně +-2s jen podle toho jak to ta paní zmáčkla

sám musíš uznat, že pokud na sprintech není fotobuňka a prostě uživatel kliká tak jednou může kliknout tak a po druhé tak, toť k tomu kdo koho porazil na sprintech... ale hádat se nechci a ani nebudu
Jinak k tomu přidušení, není to motorem, ale převodovkou! Mít převodovku z nějaký hondy nebo z TFka, tak je ZRko o hodně rychlejší a jsem si 100% jist, že by ten rozdíl byl hodně brutální, páč v kámočově Civicu, jsem schopen řadit z 1 na 2 během vteřiny, prostě hned, ale v ZRku je tam brutální spoždění, sám vím když jsem s ním zkoušel sprintovat má EK4, tzn. 1.6 se 160HP, je o něco lehčí a má sice pár úprav navíc, ale i tak jsem se ho na jedničku držel, ale pak prostě zařadil dvojku a už mi popojel o pár metrů a to jen díky tomu, že tam jdou ty kvalty hůř, obrovská nevýhoda která mě na ZRku se... ale jak bude klapka a filtr, tak ho musím zkusit znova dát!