V prvom rade by som rád poďakoval za toto fórum. Zbežne som si ho prešiel a už čo to som sa o automobie dozvedel.
Priblížim prečo vlastne píšem tento nový post. V momentánej dobe študujem za pilota a tak nie je veľa peňazí nazvyš, súčasne potrebujem sppoľahlivé autíčko ktoré ideáne vôbec nežerie

Auto ma zaujalo jednak designom (216tky sa mi tiež veľmi páčili) a súčasne cenou vzhľadom k veku.
Následne som začal zisťovať informácie o automibiloch tohto typu. Čo ma priviedlo k Vám.
Zopár informácii ktoré som zistil na základe informácii na tomto fóre a mojich požiadaviek
búrané? nie
hrdzavé? nie
klepe motor? neklepe
presakuje olej? nepresakuje
tesnosť hlavy? bezprolémová
Predchodzí majiteľ? dovezené z talianska
Kompletná servisná história? nie je
Kde bolo servisované? nevie
Boli a kedy vymenené náplne a filtre? nedá sa zistiť
Preto som sa chcel ešte informovať u Vás.
Ako by sa dalo zistiť či auto má presne ten počet kilometrov ktorý udávajú? viem že by malo toto byť zapísané v riadiacej jednotke ale bohužiaľ s týmto autom som sa nikdy nestreto tak ani software a prístroje na toto nemám. (Mali sme vždy Fordy a teraz Jaguara na ktorého sa tiež, zatiaľ neviem pripojiť

Náplne a filtre vymením automaticky, avšak mali by ste rady čo pred kúpou konkrétne veľmi dobre prezrieť? Teda nato čo som sa ešte nestihol dočítať o aute.
Ďakujem všetkým radám
Marek