Auto malo nehodu asi pred pol rokom - bolo prevratene nabok, preto bolo v servise. Stalo naboku asi hodinu a potom sa islo na vymenu plechov, zadnej napravy a prednych tlmicov. Tiez sa ale menili hydrostely v motore a nova spojka je tam. To su veci ktore cakali uz dlhsie a pri tejto prilezitosti sa vymenilo uz vsetko. Napadlo ma este, ak auto bolo naboku, ci nemohol stiect benzin potrubim do toho katalyzatora.
Jsou spravne nastavene rozvody? .... Kdyby byl KO kat, tak by to aj tak nemelo na vykon vliv... Resp. Kdyby to nebylo OK, mela by svitit kontrolka motoru a indikovat nouzovy rezim..... A pokud meli rozdelanou hlavu, tak taky hrozi to, ze spatne poskladali VVC mechanismus.... Neni to uplne jen tak ho dat spravne dokupy....
... I love K-SERIES ... 4 ... 6 cylinders.... it doesn't matter
Kupéčko - Rover 216 Coupe -> 218VVC, 1997 - Článek | Labuťka - Rover 416si Tourer, 1998 - Profil | ex MG ZT-T 190, 2002 - Článek | MG ZR 160, 2002 - Článek | Chrysler Pacifica 3.6l V6, 2017
Ach jaj. Viete mi prosim niekto odporucit mechanika na Slovensku, s ktorym mate dobre skusenosti a opravoval uz taketo auto? Ja som uz vyskusal asi 4roch, kazdy len lamal rukami a vratil mi auto nikdy nie v poriadku.. Som ochotny ho aj zaniest na druhu stranu republiky