svíčky doporučení
svíčky doporučení
ahoj lidi potreboval bych doporucit svícky na svoje mg zr 1.4 77 kw na vyber jich je tolik ze nechci kupovat zajice v pytli 

-
- Bydliště: Zlin,Canterbury,Zlin +420603476566 lenham3@seznam.cz
Re: svíčky doporučení
Do 1.4 v pohode ceske brisk
No a jaké nejlépe na 1.8 VVC? 

https://www.ngk.de/nc/cz/vyhledavac-pro ... -11/14164/
Tydle.. Byly někdy i v návodu na netu pro VVC... Stojí 320 jedna ale nooo..
Díky za raduwrabesek píše:https://www.ngk.de/nc/cz/vyhledavac-pro ... -11/14164/

Dával si tam nějaký Seky ?
Dnesk sem vytáhnul moje a moc krásný nebyly 

wrabesek píše:Dával si tam nějaký Seky ?Dnesk sem vytáhnul moje a moc krásný nebyly
Zatím ještě ne, teď o víkendu jsem udělal tepelnou izolaci na svody, svíčky přijdou po sléze

Takhle to dopadlo 

Tyjo já bych tam mohl dát ten originál kryt, ale kde ho sehnat
Jinak tam dam ty svíčky co sem posílal, v uterý bo středu mi přijdou nějak

Kluci, jestli můžu poprosit... dodržujte téma. Když je tu příspěvek o svíčkách, tak z toho pak nedělejte holubník o kde čem
SeKy - založ si téma o svém ZRu a takové věci piš tam. Rádi si přečteme o tom, jak se autku daří 

Tak potom dej vědět, jak svíčky šlapouwrabesek píše:Tyjo já bych tam mohl dát ten originál kryt, ale kde ho sehnat![]()

Trunda píše:Kluci, jestli můžu poprosit... dodržujte téma. Když je tu příspěvek o svíčkách, tak z toho pak nedělejte holubník o kde čemSeKy - založ si téma o svém ZRu a takové věci piš tam. Rádi si přečteme o tom, jak se autku daří
Omlouvám se, jen prostě jak na topřišla řeč, tak jsem to zveřejnil tady, ale jinak samozřejmě téma zůstane u svíček

Tk jsem je tam dal.. Auto je tižší a jde líp to otáček.. Ale ty předtim vypadaly fakt děsně
takže to je možný že to je tím 

Tak ale hlavně, že se nezhoršilo, tak je asi taky koupím. Jsou auta, které jsou na svíčky vybíravéwrabesek píše:Tk jsem je tam dal.. Auto je tižší a jde líp to otáček.. Ale ty předtim vypadaly fakt děsnětakže to je možný že to je tím

Čau,
chtěl bych vyměnit svíčky na svém Roveru 400 2.0 Si 100kw 1999. Nějaká doporučení na začku svíček? V owner manualu píší GSP 6662, ale pod tímto vyleze hodně výrobců.
Díky za radu
chtěl bych vyměnit svíčky na svém Roveru 400 2.0 Si 100kw 1999. Nějaká doporučení na začku svíček? V owner manualu píší GSP 6662, ale pod tímto vyleze hodně výrobců.
Díky za radu
Rover 420 Si