Problém s alarmem
Problém s alarmem
Mám jistý problém. Už několikrát se mi stalo, že jsem zaparkoval u domu a po pár minutách od zamčení se sám od sebe a bez příčiny spustil alarm. I když jsem překontroloval veškeré dvěře a kapotu motoru, problém se opakoval. Zvláštní ale je, že se mi to stává jen u mého baráku a jednou u otce v České Lípě na parkovišti. Na parkovišti u obchoďáku, v práci nebo kdekoliv jinde se mi to nestává vůbec. Nechápu, čím to může být. Má někdo návrhy či nápady?
Re: Problém s alarmem
Mucha v autě?
Zkus zamknout klíčem - neaktivuje se pohybové čidlo v interiéru....

ZR má pohybový čidlo ? 

Ano, uvnitř, na B sloupnu spolujezdce nahoře je takový bazmek - ultrazvukový pohybový senzor.
To jsem také včera udělal, ale dneska stojím jinde, na rovině a ne v tom kopci jako včera a je to v pohodě, zatím nic a ani celý den v práci se nic nedělo. Nevím čím to může být...
tak jako nejčastěji to bývá svazek do pátých dveří...
Díky, budu to muset omrknoutTrunda píše:tak jako nejčastěji to bývá svazek do pátých dveří...

Napadl me takovy rychlo test... Ve stredu te gumove pruchodky navaz provazek a protahni ho skvirou mezi karoserii a dvermi ven. Zamkni a pak po minute zkus decentne za provazek potahat tak, aby se pruchodka pohnula. Teoreticky by to mohlo overit, jestli to tim svazkem je. Ackoli kazdopadne se hodi ten svazek zrepasovat, protoze v nema jsou draty ztvrdle...
Trundo nemá to jen Pektron nebo 5-ti dveřáky ? Já sem koukal na rimmer jak to +/- vypadá z nákresu ale nemam tam nic 

Však já mám 5ti dveřákwrabesek píše:Trundo nemá to jen Pektron nebo 5-ti dveřáky ? Já sem koukal na rimmer jak to +/- vypadá z nákresu ale nemam tam nic

řekněte mi někdo, lze tady nahrát jako avatar fotku z počítače nebo to musím mít nutně někde na webu? Nějak na to nemůžu přijít 

Musis ho mit nekde nahrany na webu... Picasa, rajce, xichtkniha...
Já mám ale 3 dveřák
proto se ptám, jestli to maj jen 5 já to u sebe neviděl..
Fotku musíš mít dycky někde nahranou

Fotku musíš mít dycky někde nahranou

Děkuji, myslel jsem si to...ale je to teda s odpuštěním pitomýTrunda píše:Musis ho mit nekde nahrany na webu... Picasa, rajce, xichtkniha...

wrabesek píše:Já mám ale 3 dveřákproto se ptám, jestli to maj jen 5 já to u sebe neviděl..(
Tak to vůbec nemám tušáka jestli to mají jen 5ti... ale už jsem to vyřešil asi...holt nesmím parkovat v kopci a když, tak zamykat jen klíčem. Jinde než v kopci mi to toitž nedělá...na rovině je úplně v klidu což je zvláštní, ale projdu si celou elektriku, protože tam pár drobností taky neštimuje