Zdravim,
na udrzbu je to celkem v pohode auto, to jo. Horsi je ale dat to do kupy, kdyz ti to nejakej expert rozstreli
Jinak jsem to psal podle rychlosti, otacky tam byly navic, jen pro doplneni.
Kazdopadne diky za reakci.
Motor je ok, muzu tocit jak chci = vse v poho.
Zbyva kratka poloosa, diferak a jak rikas jeste setrvak na prozkoumani. Nu v pondeli jde na spalky a snad se uvidi.
MG ZS 180 - vibrace pri jizde
Re: MG ZS 180 - vibrace pri jizde
Zajímalo by mě jak ti to dopadlo, teď v týdnu mi kamoš obednával to pomocný ložisko na pravé dlouhé poloose a na autě to ani moc nevypadalo, ale jak tu poloosu vyndal, nechal jen tu tyčku s ložiskem a za přírubu toho ložiska to upnul do svěráku, házelo to jak sviňa když to roztočil.
Nu to je dost nemilé, hlavně že se vyměnilo.
Dlouhá je u mě v pohodě, teda teď se nijak neprojevila. Nicméně se projevila ta kratší Vnitřní homokloub je totálně KO. Ohledně vůle a rachtání - škoda slov. Sice nevim jak se to povedlo, protože vypadala oka, když se tam dávala při reinkarnaci MG, ale v současné době je ráda, že drží v klidu pohromadě.
Čekám až dorazí a příští týden opět poreferuji. Teď si držím pěsti - jinak to pak bude difec a s tim plno radosti
Dlouhá je u mě v pohodě, teda teď se nijak neprojevila. Nicméně se projevila ta kratší Vnitřní homokloub je totálně KO. Ohledně vůle a rachtání - škoda slov. Sice nevim jak se to povedlo, protože vypadala oka, když se tam dávala při reinkarnaci MG, ale v současné době je ráda, že drží v klidu pohromadě.
Čekám až dorazí a příští týden opět poreferuji. Teď si držím pěsti - jinak to pak bude difec a s tim plno radosti
-
- Kontaktovat uživatele:
To nebude dif
Díky, pevně věřim, že ne.
Snad to bude jen ten vnitřní kloub!
Pak už "jenom" lak a MG bude zase jako nové. V současném designu je poněkud bláznivějšího charakteru
Snad to bude jen ten vnitřní kloub!
Pak už "jenom" lak a MG bude zase jako nové. V současném designu je poněkud bláznivějšího charakteru
Victory is mine
MG je opet plne provozu schopne. Byla to ta kratka poloosa.
Jeste pockam na lepsi pocasi a udela se lak a je snad hotovo
Diky za tipy a rady a at se dari!
MG je opet plne provozu schopne. Byla to ta kratka poloosa.
Jeste pockam na lepsi pocasi a udela se lak a je snad hotovo
Diky za tipy a rady a at se dari!