Ještě nejakej ten olej a hlavně spojku, máte někdo nějakej dobrej ověřenej typ na spojkovou sadu? Nechce se mi nic drahýho jen tak na blind objednávat. Mám tam hodit to obyč Valeo?
Jinak co se týká spojky, koukal jsem že čísla jsou jiný, ale rozměry jsou fakt stejný jako na některých jiných roverech s pg1 a popravdě moc nevěřím že by tam byly nějaký jiný stupně tvrdosti lamel a přítlačňáku když ty auta mají skoro stejnou hmotnost a dokonce i krouťák, zkoušel to někdo z vás porovnávat? Případně zaměnit? Né že bych to teď chtěl zrovna zkoušet, ale napadlo mě jestli jste s tím už někdo nečachroval.
Pak co se týká poloos, homoklouby jsem našel, že jsou konečně teda stejný jako na ostatních roverech a několika hondách, takže se dají sehnat rozumně nové

Je to skutečně tak, nebo se zase mílím?
Máte někdo prosím link alespoň na rozměry toho pomocného ložiska na pravé poloose? Nebo číslo náhradního dílu? čuměl jsem do toho asi hodinu a nepovedlo se mi ho nikde najít, pokud jsem si je teda nespletl s tím, co jsem si myslel že je ložisko kola. Věřím, že kdybych je vymontoval, tak bych je podle rozměru dokázal objednat, ale protože bych to chtěl celý spáchat o víkendu, chtěl byc to mít všechno připraveno.
A co se týká sání, tak mám čím dál větší pocit, že ho mám jen polovinu, až dneska jsem se dověděl, jak vypadá ten box co má být normálně v nárazníku, mě sání začíná boxem na filtr

A asi su slepej, prohlížel jsem to dost dlouho, ale fakt si nevybyvuju, že bych si tam všiml té třetí lambdy, jen dvě na svodech. Kouknu se pak znova.